Eenvoudig en robuust

Wintersports Wintersporten - H100 JR  BLAUW WED'ZE - Bescherming en Accessoires
Wintersports

SKI- EN SNOWBOARDHELM KIND H100 BLAUW WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: jonge skiërs of snowboarders op zoek naar een eenvoudige helm om veilig te kunnen skiën/snowboarden. De kinderhelm H100 heeft een afstelwieltje van de hoofdomtrek en een binnenschaal in ABS voor een goede weerstand tegen krassen en kleine schokken.

Kleuren : Azuurblauw

Decathlon
eerst 12€99 - %

nu

12€99**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
12€99 %
12€99*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8374573
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Draaiwieltje om de hoofdomtrek aan te passen.
Ventilatie 6 verluchtingsgaten voor een goede verluchting en vochtafvoer.
Lichtheid Gewicht iets lager dan onze gemiddelde kinderhelmen. 400 g in maat M.
Bescherming tegen schokken Conform de norm EN 1077- B. Soepele oorpads. Sterke schaal in ABS.
Onderhoudsgemak Comfortschuim uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Warmte Dunne oorpads. Comfortschuim binnenin.
Compatibiliteit De skihelmen en -brillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze één geheel vormen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Turnring System De turnring is een essentieel element om ervoor te zorgen dat je helm goed op je hoofd blijft zitten. Dankzij dit draaiwieltje kun je de helm op elk moment heel eenvoudig en nauwkeurig afstellen, zelfs met je skihandschoenen aan. Hierdoor geniet je van een maximaal gebruikscomfort en optimale veiligheid. Draai het wieltje naar rechts om aan te spannen en naar links om losser te maken.
Venting System Het Venting System verbetert de warmteregulering in je helm en vermindert condensvorming in je skibril. Het systeem geleidt de lucht om warmte en vocht af te voeren en houdt hierbij rekening met het hele systeem skihelm-skibril.
Hard Shell Construction Een helm in hard shell construction is sterker en robuuster. Dit type constructie bestaat uit een injectiegegoten ABS buitenschaal die bestand is tegen hevige schokken. De schaal is duurzaam en goed bestand tegen deuken en stoten. De binnenschaal in EPS absorbeert de schokken bij een impact. Wij raden je aan de helm na maximaal 5 jaar te vervangen, als hij voor die tijd geen grote schokken heeft ondergaan.
Norm EN 1077 De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. Voor die norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en bestand te zijn tegen doorboring.
Personalisatie Je kunt je helm personaliseren met stickers die je bij ons kunt vinden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en leven de geldende norm voor de helm na.
KENMERKEN
Maten
Bestaat in 48-52 en 53-56
Vizier
Neen
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Schuimplastic
100.00% geëxpandeerd polystyreen
Stof buitenkant
100.00% Acrylonitril butadieen styreen
Voorraadinfo Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, goed droog, opbergen in een stoffen zak van het type Hoes Wed'ze verkrijgbaar in onze winkels.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Het erkende laboratorium
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar