Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Ondersteuning en soepelheid voor je kind.

Fitness Fitness, Krachttraining - Gymschoenen I Move DOMYOS - Schoenen en accessoires
Fitness

Gymschoenen I Move blauw/groen DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: gym en sport op school. Schoenen aangepast aan de voeten van grotere kinderen die zich uitleven: de hiel zit vast, soepel vooraan. Gemakkelijk aan te trekken. De uitneembare binnenzool helpt om de juiste maat te kiezen.

Kleuren : Kobalt blauw / Anijsgroen / Nacht Blauw

Decathlon
eerst 1200 - %

nu

1200**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1999 %
1999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8380318
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Flexibiliteit Soepele loopzool dankzij de flex-inkepingen vooraan.
Positiebehoud product Versteviging aan de hiel om de achterkant van de voet te ondersteunen.
Gebruiksgemak Elastische veters + klittenband, markering van rechter- en linkervoet.
Grip Antislip en non-marking loopzool.
Lichtheid De schoen weegt slechts 130 gram in maat 27.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Schoenen speciaal voor de voeten van jonge kinderen Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.
Welke schoenen kies ik het beste voor mijn kind? Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind zet zijn eerste stapjes. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze soepele I LEARN schoentjes zijn ideaal om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze I MOVE schoentjes zijn soepel en geven steun.
Kenmerken van de voeten van kinderen van 3 tot 6 jaar: Voor kinderen van 3 tot 6 jaar die rennen en springen, moeten de schoenen eveneens de voeten beschermen en veel bewegingsvrijheid bieden; de schoenen I MOVE van Domyos zorgen ervoor dat de hiel beter wordt ondersteund. Kinderen van die leeftijd groeien immers hard (ze worden groter en zwaarder) en zijn meer in beweging (de inspanningen worden intensiever en langer). Ze hebben dus nood aan meer ondersteuning en bescherming.
De juiste maat kiezen Kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. . Controleer dus regelmatig de schoenmaat van je kind, met een voetmeter die je kunt vinden in onze winkels of op de website, onder de rubriek "Welke maat kiezen?"
Voetboog of niet? Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Zo legt het meteen de basis voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven beperkt. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn "Wat zijn de lichamelijke voordelen?
Ontwikkeling motorische en fysieke vaardigheden Ontwikkeling van kracht en soepelheid
Bevorderlijk voor de groei
Bestrijding van overgewicht

Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn?
Helpt meer zelfvertrouwen te krijgen
Ontwikkeling van groepsgevoel
Bevorderlijk voor goede schoolresultaten Helpt stress en angst verminderen
KENMERKEN
Maten
van 25 tot 30
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
40.00% Polyurethaan, 60.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Rubber
Onderhoudstips Voor eerste gebruik wassen. Niet stomen.
Voorraadinfo We raden aan deze Domyos-schoentjes te bewaren op een droge, donkere en goed verluchte plaats.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Ons team van onderzoekers, specialisten in de bewegingsanalyse
Producttest Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de grip en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Alle Domyos-gymschoenen werden getest in gebruik door kinderen die aan kleutergym doen.
Garantie 2 jaar