Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een gps die je hartslag meet aan de pols

Accessories Electronics Horloges, GPS, Trackers - Gps-smartwatch ONmove 500 HRM GEONAUTE - Sporthorloges
/common/3Dpictures/a/62da79fc-6731-49e0-91bf-aa12a613baee.zip/index.html
Accessories Electronics

Gps-smartwatch ONmove 500 zwart/groen GEONAUTE

GEONAUTE
Ontworpen voor: sporters die hun snelheid en afstand willen opmeten en op basis van de belangrijkste indicatoren verder evolueren. Alle nodige parameters om heel eenvoudig beter te worden (snelheid, tempo, afstand, hartslag, hartslagzone, laps). Zet je prestaties over op je smartphone en analyseer in realtime.

Kleuren : ZWART / Laguneblauw

Decathlon
eerst 9999 - %

nu

9999**
Recupel : 005 # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
9999 %
9999*
Recupel : 005 # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8391963
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Meting van de parameters Afstand, snelheid/tempo (realtime/gemiddeld), hartslagmeting aan de pols
Autonomie 7 uur in gps-modus, 10 dagen in horlogestand.
Ondoordringbaarheid IPX7: dit gps-horloge is bestand tegen opspattend water.
Connectiviteit Draadloze transfer van je trainingen op smartphone via de myGeonaute connect-app
Compatibiliteit GPS compatibel met decathloncoach.com: Windows XP mini - Mac OS X 10.6
Personalisatie Compatibel met de Bluetooth Smart-band: hartslagmeter.
Coaching Intervaltraining - Doelzonetraining
TECHNISCHE INFORMATIE
Meting van de parameters Het gps-horloge ONmove 500HRM toont je alle gegevens die je nodig hebt om eenvoudig te vorderen:
Stopwatch | Snelheid (realtime en gemiddeld) | Tempo (realtime en gemiddeld) | Afstand | Calorieën | Hartslag in realtime aan de pols | Tijdstip | Datum | Alarm | Displayverlichting.
Hartslagmeting aan de pols Door je hartslag te meten tijdens een inspanning weet je: - wat je inspanningsniveau is ten opzichte van je maximale hartslagcapaciteit (bijvoorbeeld: "ik zit op 80% van mijn maximumcapaciteiten")
- preciezer hoeveel calorieën je verbrandt

Om ervoor te zorgen dat je comfortabel en gemakkelijker sport, meet de ONmove 500 je hartslag rechtstreeks aan de pols via optische technologie.
NIEUW: compatibel met Strava De app MyGeonaute Connect is compatibel met STRAVA, het sociale netwerk voor sporters.
Met Strava kun je je sessies delen met je vrienden, hen volgen en uitdagen op routes (segmenten).

De overdracht naar Strava werkt alleen via Bluetooth naar je smartphone en de app MyGeonaute Connect.
Onmiddellijk starten: FastFix-technologie Dankzij de FastFix-technologie vang je op je ONmove 500 gps-horloge het snelste satellietsignaal en kun je meteen van start gaan. De FastFix wordt geüpdatet via synchronisatie van je ONmove 500 met de ONconnect-software.
Ga naar start.geonaute.com om de ONconnect-software te downloaden.
Philips-technologie 2 jaar aan een stuk hebben onze R&D-teams verschillende technologieën getest voor hartslagmeting aan de pols.
Uiteindelijk hebben we beslist om de nieuwste sensortechnologie van Philips te gebruiken, zo beschikken onze horloges over een van de meest betrouwbare sensoren op de markt.
Verbeter je prestaties met intervaltraining Met deze functie kun je je intervaltraining van a tot z instellen: de tijd voor opwarming, beweging, rust en cooling-down, het aantal intervallen en de rusttijd tussen de verschillende series.
NIEUW: multisportfunctie De ONmove 500 heeft vanaf nu ook een multisportmodus: op het moment dat je een activiteit begint op te nemen, kies je eerst je sport. De informatie op het scherm wordt dan aangepast aan de gekozen activiteit.
Je kan de velden van de verschillende schermen ook moeiteloos personaliseren.
NIEUW: drink- en eetalarm Vergeet zeker net te drinken en te eten tijdens het sporten, zo kom je de man met de hamer niet tegen.
Zodra je dorst of honger voelt, is het vaak al te laat.
Je drinkt best een paar slokjes om de 15 minuten, iets eten doe je best om het uur.
Wist je trouwens dat de ONmove 500 over een drink- en een eetalarm beschikt (instelbaar en uitschakelbaar)? Dankzij een bieptoon en een melding op het scherm weet je perfect wanneer het tijd is om wat te drinken of te eten.
NIEUW: realtime hoogte en afgelegde hoogtemeters De ONmove 500 toont je in realtime de hoogte, alsook de gemaakte (positieve en negatieve) hoogtemeters, dankzij krachtige gps-technologie.
Visualiseer je training op decathloncoach.com Breng de gegevens van je ONmove 500 gps-horloge over met behulp van de Bluetooth Smart-technologie en visualiseer je trainingssessies in realtime op je smartphone* via de app myGeonaute connect (beschikbaar voor iOS en Android). *lijst van compatibele smartphones: compatibele smartphones
Automatische rondetijd Dankzij deze functie geeft je ONmove 500 automatisch de rondetijd aan voor een afstand die je zelf kunt instellen.
Automatische stop en opstart van de stopwatch De stopwatch gaat automatisch in pauze als je stopt en start weer op als je terug beweegt (deze functie kun je aan- of uitzetten).
Bewaar je gegevens en analyseer je prestaties en vorderingen op decathloncoach.com Download je trainingssessies en sla ze op in je gratis decathloncoach.com-account. Geef het volledige verloop van je prestaties gedetailleerd weer; vergelijk je trainingssessies; ga de uitdaging aan met je vrienden en volg je vorderingen jaar na jaar op.
Exporteren van sessies als GPX Met decathloncoach.com kun je je sessies exporteren als GPX-bestand. Zo kun je je favoriete sportapp (Strava, Runkeeper enz.) blijven gebruiken.
Doseer je inspanningen en haal je doelstellingen dankzij doelzones Op basis van een doelzone kun je je inspanningen beter doseren en makkelijker je doelstellingen bereiken. Met de ONmove 500 kun je een doelzone instellen voor snelheid, tempo of hartslag. Aan de hand van deze functie zal het gps-horloge je op elk moment tonen of je binnen de vooraf door jou ingestelde zone aan het trainen bent. Een grafische indicator en een bieptoon geven aan dat je niet meer in je zone zit.
Meet je vorderingen: Rondetijd (laps) Met het ONmove 500 gps-horloge kun je ook manueel je rondes of rondetijden registreren. Telkens wanneer je op de knop drukt, verschijnt er een venstertje met je rondetijd, samen met het aantal afgelegde rondes. Je vindt deze informatie terug op je decathloncoach.com-account (zowel op de kaartweergave van je parcours als op de overzichtstabel).
Waterdichtheid IPX7: dit gps-horloge is bestand tegen opspattend water. Je kunt dus zonder problemen gaan rennen als het regent!
Geheugen Opslaggeheugen van meer dan 80 trainingsuren.
Autonomie 7 uur in gps-modus, 10 dagen in horlogestand. Volledig opgeladen in anderhalf uur. Opladen met micro USB-/USB-kabel (inbegrepen) en compatibel met 5V-1A laders en reisopladers. Lithium-ion batterij.
Compatibiliteit met smartphones Lijst met compatibele smartphones: compatibiliteit smartphones
Afmetingen en gewicht Gewicht: 51 g | Dikte: 15 mm | Diameter: 45,5 mm.
Compatibel met pc Windows XP mini - Mac OS X 10.6 mini.
Compatibel met hartslagmeter: Bluetooth Smart De ONmove 500 is ook compatibel met de DUAL Bluetooth Smart Geonaute-hartslagband, waarmee je je hartslag kunt meten en een hartslagzone kunt instellen volgens het aantal slagen per minuut.
Dienst na verkoop Net zoals voor de rest van ons horlogegamma bieden we ook voor dit horloge een dienst na verkoop aan: controle waterdichtheid en bandje vervangen. Ga langs bij een van onze verkooppunten.
JOUW MENING
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling
Materiaal buitenkant
10.00% Rubber - Thermoplastisch rubber , 85.00% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen, 05.00% Acryl
Binnenkamer
10.00% silicone, 05.00% Roestvrij staal, 70.00% PCBA, 15.00% Koper
Strap
100.00% Thermoplastisch polyurethaan
Onderhoudstips Net zoals voor de rest van ons horlogegamma bieden we ook voor dit horloge een dienst na verkoop aan: controle op waterdichtheid, bandje vervangen, USB-klepje vervangen. Ga langs bij een van onze verkooppunten.
Gebruikslimiet Meet geen indoorsnelheid of -afstand op.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle Geonaute-producten worden getest door een panel in de gebruiksomstandigheden waarvoor ze eigenlijk werden ontworpen. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en het volledige team aan de slag om technische producten te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen die gebruikers optimale tevredenheid moeten bieden.
Garantie Beschikbaarheidsduur van onderdelen (bandje) noodzakelijk voor het gebruik: 2 jaar