Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Druk op start en begin te lopen!

Gps-horloge Forerunner 10

Ontworpen voor: recreatieve sporters die nauwkeurig de afgelegde afstand, de snelheid en het aantal verbrande calorieën willen meten. Druk op start en lopen maar! De Forerunner 10 gps is het eerste gps-horloge uit het Garmin-gamma.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8272638
TECHNISCHE INFORMATIE
Eenvoudig te gebruiken De Forerunner 10 is een gebruiksvriendelijk gps-horloge voor hardlopers; het volstaat om op start te drukken en je op weg te begeven. Tijdens het lopen kan je je afstand en snelheid zien.
Afstand en snelheid De Forerunner 10 toont je tijd en afstand. Je kan er ook je snelheid en verbrande calorieën op aflezen.
Virtual Pacer De Virtual Pacer functie vergelijkt je huidige gemiddelde snelheid met het vooropgestelde doel.
Nieuw Record De Forerunner 10 meldt elk nieuw record, zoals je beste tijd en je grootste afstand om je gemotiveerd te houden.
Deel je gegevens Upload je hardloopgegevens op onze online community Garmin Connect. Zo kan je je route op een kaart volgen, je krijgt meer details over elke kilometer en je kan die gegevens delen met je vrienden.
Kaarten Kaarten: De Forerunner 10 gebruikt een gps om je afstand te meten. Door je gegevens op Garmin Connect te uploaden kan je overal ter wereld je route volgen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar