Performante dampwering bij zonnig of bewolkt weer.

Wintersports Brillen en verrekijker - G-TMAX 400 SLECHT WEER WIT -P WED'ZE - Zonnebrillen volwassenen
Wintersports

SKI- EN SNOWBOARDBRIL G-TMAX 400 SLECHT WEER WIT - P WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders op zoek naar een bril om te skiën bij sneeuw of mistig weer met een performante UV-werende dampwering. Met de G-TMAX 400 kun je perfect skiën bij sneeuw of mistig weer dankzij de performante dampwerende lens. Met de maat L kun je ook je sbril op sterkte van max. 130 mm breed dragen.
Decathlon
eerst 24€99 - %

nu

prix_en_baisse
Vroeger29€99Nu24€99***
Recupel : # / Sinds 05/08/2017

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
24€99 %
prix_en_baisse
Vroeger0€00Nu24€99**
Recupel : # / Sinds

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8374691
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Dampwerend Performante dampwering met dubbele dampwerend behandelde lens
Zichtbaarheid Gele lens om goed te zien bij sneeuw of mist.
Gezichtsveld Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort Ergonomisch schuim en comfortabel textiel
Positiebehoud product Elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.
Instelbaar 2 lussen voor een snelle afstelling van de lengte van de elastiek.
Compatibiliteit Met bril op sterkte.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
UV-BESCHERMING Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omgeeft de ogen volledig zodat de UV-stralen er niet door kunnen, maar ook niet kunnen weerkaatsen.
PERFORMANTE DAMPWERING De performante dampwering is een dubbele lens waarvan de binnenkant is behandeld, en met een sterke ventilatie op het montuur om de binnenkant van de skibril te verluchten. Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaten afgesloten worden door bijvoorbeeld een buff.
DUBBELE LENS Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenste lens is eveneens dampwerend behandeld. Opdat de lens zo lang mogelijk zou meegaan, mag u niet wrijven over de binnenkant van de lens, maar dient u zorgvuldig deppen met de micovezel etui van Wedze.
Cilindrische lens Dubbele cilindrische lens, buitenkant in geïnjecteerd polycarbonaat voor een lichte optische vervorming en binnenkant in acetaat.
COMPATIBILITEIT MET SKIHELM Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
COMPATIBILITEIT MET BRIL De skibril G-TMAX 400 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 130 mm breed. Het schuim aan de zijkanten en de vorm van de rand van de bril laat enkel de doorgang van de benen van de bril toe.
Strap Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
EN 174-NORM: De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VERMIJDEN Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht zit, bijvoorbeeld door je bril op je skihelm of een natte muts te zetten. Als je valt, beslaat je skibril vaak. Daarom raden we je aan je skibril 's nachts in elk geval goed te laten drogen om alle vochtsporen te verwijderen en de volgende dag perfect droog te kunnen skiën.
KENMERKEN
Dampwerend
PERFORMANT
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Elastische band
36.00% Rubber, 31.00% Polyester, 33.00% Polyamide
Schuimplastic
100.00% Polyurethaan
lens
60.00% Polycarbonaat, 40.00% Cellulose acetate
kader
100.00% Thermoplastisch polyurethaan
Onderhoudstips Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Dry after each usage.
Voorraadinfo We raden aan de bril op te bergen in de etui van Wed'ze na gebruik.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar