Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Condenswerend, dubbele lens, voor bij slecht weer.

Wintersports Brillen en verrekijker - G-TMAX 400 slecht weer wit '18 WED'ZE - Zonnebrillen volwassenen
Wintersports

Ski- en snowboardbril heren G-TMAX 400 slecht weer wit 2018 WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders op zoek naar een bril met een uv-werende condenswering om te skiën bij sneeuwval of mist . Met de G-TMAX 400 kun je perfect skiën bij sneeuwval of mist dankzij de performante condenswerende lens. Met de maat L kun je ook je bril op sterkte van max. 130 mm breed dragen.
Decathlon
eerst 2499 - %

nu

prix_en_baisse
Vroeger2999Nu2499***
Recupel : # / Sinds 05/08/2017

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2499 %
prix_en_baisse
Vroeger000Nu2499**
Recupel : # / Sinds

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8374691
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zonnebescherming 100% uv-werend. Geel scherm om goed te zien bij sneeuwval en in de mist.
Dampwerend Performante condenswering met een dubbele lens.
Gezichtsveld Cilindrische lens, breed horizontaal gezichtsveld.
Draagcomfort Ergonomisch schuim en comfortabele stof.
Positiebehoud product Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.
Instelbaar 2 gespen waarmee je de lengte van de hoofdband snel kunt verstellen.
Compatibiliteit De skibril in maat L kun je dragen met een bril op sterkte van max.130 mm breed.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
100% bescherming tegen uv-stralen Uv-stralen zijn schadelijk voor de ogen. Daarom zijn al onze skibrillen 100% uv-werend conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en biedt een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende uv-stralen.
Performante condenswering De performante condenswering bestaat uit een dubbele lens waarvan de binnenkant een behandeling kreeg, er is een goede ventilatie in het montuur zodat de binnenkant wordt verlucht. Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaatjes door bijvoorbeeld een sjaal worden afgesloten.
Dubbele lens Bril met dubbele lens om condensvorming te beperken: de lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen, vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenste lens kreeg ook een anti-fog coating. Opgelet, nooit over de binnenkant van de lens wrijven maar voorzichtig deppen om de anti-fog coating niet te beschadigen zodat de condenswerende eigenschap zo lang mogelijk behouden blijft.
Cilindrische lens Dubbele cilindrische lens. De buitenste lens is in polycarbonaat gespoten om optische vervorming te beperken. De binnenste lens is in acetaat.
Compatibiliteit met een skihelm Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze perfect compatibel zijn met de skihelmen van Wed'ze.
Compatibiliteit met bril De skibril G-TMAX 400 maat L kan je dragen met een bril op sterkte van max. 130 mm breed. Het schuim aan de zijkanten en de vorm van de rand van de bril laten enkel de doorgang van de benen van de bril toe.
Strap Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met een siliconen antisliprand.
Norm EN 174 De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
Condensvorming voorkomen Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet op een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril 's nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.
2 maten Kies de maat van je skibril in functie van je hoofdomtrek. Als je hoofdomtrek kleiner is dan 55 cm, kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL).
KENMERKEN
CONDENSWERING
PERFORMANT
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Elastische band
36.00% Rubber, 31.00% Polyester, 33.00% Polyamide
Schuimplastic
100.00% Polyurethaan
lens
60.00% Polycarbonaat, 40.00% Cellulose acetate
kader
100.00% Thermoplastisch polyurethaan
Onderhoudstips Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Dry after each usage.
Voorraadinfo Tip: berg de bril na gebruik op in een etui van Wed'ze.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen: bij sneeuwval, in de kou, in alle situaties die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelers na of de producten die ze ontwikkeld hebben helemaal afgestemd zijn op het beoogde gebruik.
Garantie 2 jaar