Antislip, comfortabel en waterdicht.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Forclaz 100 WP bruin QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/721d85fea3e64bb98cd1055c134cb370.zip/index.html
Trekking and Camping

Waterdichte wandelschoenen voor heren Forclaz 100 bruin QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: bergwandelingen van een dag, bij elk soort weer en op technische paden. Voor occasioneel gebruik. Schaf je deze waterdichte wandelschoenen aan! Ze zijn essentieel om comfortabel te wandelen bij elk soort weer dankzij hun integrale demping en steentjesbescherming.

Kleur : Kleigrijs

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 49€99 -50 %

nu 24€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van 17/02/2017 Tot

** * Van 17/02/2017 Tot

* van tot !
** van 17/02/2017 tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf 17/02/2017 !
** Prijs vanaf 17/02/2017 !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8355597
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Hechting De Crosscontact-zool is geschikt voor zowel droge als drassige grond.
Schokdemping Demping over de hele lengte, dankzij de EVA-tussenzool.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan, geschikt om 4 uur te wandelen over nat terrein.
Bescherming tegen schokken Steentjesbescherming vooraan voor een goede bescherming van de tenen.
Lichtheid 374 g per schoen in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
CrossContact-zool Een zoolontwerp dat het resultaat is van uitvoerig onderzoek in onze laboratoria, gekoppeld aan een speciale rubbersamenstelling voor een optimale grip en slipvastheid. Bij wandelen over drassig terrein zijn de behoeften anders dan bij wandelen over droog terrein en daarom zoeken wij systematisch naar het beste compromis.
Waterdichtheidstest Waterdichtheidstest schoenen: alle schoenen met waterdicht en ademend membraan worden zowel in het lab als in gebruik getest, om een optimale bescherming tegen de regen te garanderen. De schoen wordt eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij men nagaat of er zich nergens luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze half ondergedompeld en op een mechanische arm geplaatst die stappen nabootst: daarna wordt gecontroleerd of de schoen binnenin perfect droog is gebleven.
Waterdichtheidsniveau Bij de waterdichtheidstest testen we de schoenen op 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin. De Forclaz 100 is minstens 4000 buigingen waterdicht.
De waterdichtheid verlengen De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water langs boven kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die niet enkel het water buitenhouden, maar ook steentjes, zand... We raden aan om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray, om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.
Aankooptips Pas de schoenen allebei, terwijl je rechtop staat, met de sokken die je draagt bij het wandelen. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en hoe voelt het aan je tenen wanneer je naar beneden gaat. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Stap er gerust eens mee rond in de winkel. Vertrek niet op een lange wandeltocht met nieuwe schoenen, maar loop je schoenen eerst in.
Welke maat kiezen? Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.
Test op het terrein Het draagcomfort en gebruik van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de situaties waarin jij ze gebruikt. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Laboratoriumtest In het laboratorium worden nog andere testen gedaan om het volgende te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
25.00% Polyurethaan, 75.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
65.00% Rubber, 35.00% EVA
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren op een goed verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor zware trekking.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze schoenen worden op draagcomfort en in gebruik getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Gewicht
374 g/schoen in maat 42
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?