Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een exclusieve technologie van Domyos.

Fitness Fitness, Krachttraining - Fitnesskuitbroek Shape Booster DOMYOS - Gym-en pilateskledij
Fitness

Fitnesskuitbroek Shape Booster met cellulite vermindering voor dames zwart DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: laag tot gemiddeld intensieve fitness (figuurtraining en spierversterking). Exclusief en innovatief artikel voor dames die cellulite willen verminderen door te sporten! De kuitbroek SHAPE BOOSTER verbetert de kwaliteit van de huid en maakt ze steviger en gladder.
GEBRUIKSBEPERKINGEN :
NIET LANGER DAN ÉÉN UUR PER DAG GEBRUIKEN / VERPLICHT ÉÉN MAAT KLEINER KIEZEN DAN DE MAAT DIE U NORMAAL HEEFT BIJ DECATHLON
Decathlon
eerst 1999 - %

nu

1999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8366110
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Vermindert cellulitis Y Helpt sinaasappelhuid op de billen te verminderen.
Versterking Y De plaatselijke werking verstrakt de huid van dijen en billen.
Effect van een platte buik Y Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.
Verstevigend Y Laat je heupen slanker lijken.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Belangrijke informatie Om te garanderen dat je comfortabel kunt fitnessen, moet je verplicht een maat kleiner dan je gebruikelijke maat kiezen. De kuitbroek moet heel goed aansluiten. De patches moeten immers goed tegen de huid aandrukken zodat ze niet verschuiven en doeltreffend kunnen werken. De basis van de driehoekige patch komt onder de bil en de punt van de driehoek mag niet voorbij de knieholte komen.
Innovatie Dit is een exclusief concept! De eerste sportkuitbroek die de effecten van sport op de huid versterkt. Helpt om cellulite te verminderen en de huid strakker te maken. Geen chemische stoffen, bestand tegen wassen in tegenstelling tot oplossingen met microcapsules. Het enige wat je moet beloven: anderhalf uur per week aan sport doen! Je ideale partner om je figuur te verfraaien door resultaten die bewezen zijn door een extern lab.
Technologie: patches in silicone. De patches met "noppen" masseren de huid met de knijp-en-rol techniek terwijl je beweegt. In combinatie met het sporten zorgt die massage ervoor dat vetophopingen worden afgebroken.
Vermindering van cellulite Wanneer de kuitbroek SHAPE BOOSTER wordt gedragen gedurende 2 fitness sessies van 45 min. (in totaal 1,5 uur activiteit per week) en dat 84 dagen lang, is het volume van de cellulite met 17% afgenomen in een vergelijkende test waarbij het concept wel en niet werd gebruikt voor de billen. De test werd uitgevoerd op 22 testpersonen, in het kader van een studie per lichaamshelft (een been met "patch"-technologie en een been zonder).
Een strakkere huid Het dragen van de kuitbroek SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) leidde ertoe dat vanaf de 42e dag de huid van de dijen zichtbaar steviger werd. Dit effect bleef behouden tot de 84e dag. Na 84 dagen was de huid van dijen en billen 12% strakker.
Tailleband met plattebuikeffect De hoge band zorgt voor een slanke taille dankzij een combinatie van 2 figuurvormende stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.
Tip van de productmanager Voor een nog zachtere huid breng je na het sporten in de SHAPE BOOSTER een vochtinbrengende crème aan.
Aanbevelingen bij het aantrekken Het aantrekken van de kuitbroek SHAPE BOOSTER vergt iets meer aandacht dan het aantrekken van een gewone kuitbroek. Voor meer doeltreffendheid moet de legging immers goed figuurvormend zijn. Wanneer je hem aan hebt, moeten de patches op de juiste plaatsen op billen en dijen zitten voor optimaal comfort tijdens het sporten.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
81.00% Polyamide, 19.00% Elastaan
Tweede voering
76.00% Polyamide, 24.00% Elastaan
Inzetstuk
67.00% Polyamide, 33.00% Elastaan
laag
100.00% silicone
Onderhoudstips Voor eerste gebruik wassen. niet binnenste buiten wassen. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Gebruikslimiet Niet langer dan 4 uur na elkaar dragen om ongemak te vermijden.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De kuitbroek SHAPE BOOSTER werd onderworpen aan een reeks wastests om te garanderen dat hij lang meegaat (krimpt niet, de kleuren blijven mooi, de patches komen niet los, ...). De masserende oplossing op basis van silicone werd onderworpen aan toxicologische tests om te garanderen dat er geen gevaar is voor huidvergiftiging ondanks het directe contact.
Garantie 2 jaar