Een exclusieve technologie van Domyos.

Fitness Fitness, Krachttraining - Fitnesskuitbroek Shape Booster DOMYOS - Gym-en pilateskledij
Fitness

Fitnesskuitbroek Shape Booster met cellulite vermindering voor dames zwart DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: fitness (figuurtraining en spierversterking) met lage tot hoge intensiteit. Exclusief en innovatief artikel voor dames die cellulite willen verminderen door te sporten! De kuitbroek SHAPE BOOSTER verbetert de kwaliteit van de huid en maakt ze steviger en gladder.
GEBRUIKSBEPERKINGEN :
NIET LANGER DAN ÉÉN UUR PER DAG GEBRUIKEN / VERPLICHT ÉÉN MAAT KLEINER KIEZEN DAN DE MAAT DIE U NORMAAL HEEFT BIJ DECATHLON

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 39€99 - %

nu 39€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8366110
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Vermindert cellulitis Y Helpt sinaasappelhuid op de billen te verminderen.
Versterking Y De plaatselijke werking verstrakt de huid van dijen en billen.
Effect van een platte buik Y Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.
Verstevigend Y Laat je heupen slanker lijken.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Innovatie Dit is een exclusief concept! De eerste sportkuitbroek die de effecten van sport op de huid versterkt. Helpt om cellulite te verminderen en de huid strakker te maken. Geen chemische stoffen, bestand tegen wassen in tegenstelling tot oplossingen met microcapsules. Het enige wat je moet beloven: anderhalf uur per week aan sport doen! Je ideale partner om je figuur te verfraaien door resultaten die bewezen zijn door een extern lab.
Technologie: patches in silicone. De patches met "noppen" masseren de huid met de knijp-en-rol techniek terwijl je beweegt. In combinatie met het sporten zorgt die massage ervoor dat vetophopingen worden afgebroken.
Vermindering van cellulite Het dragen van deze kuitbroek SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) en dat 84 dagen lang, vermindert het volume van de bobbeltjes met gemiddeld 17% en vermindert de maximumgrootte van de bobbeltjes met 12% in een vergelijking tussen het wel en niet gebruiken van dit concept voor de dijen. De test werd uitgevoerd op 22 testpersonen, in het kader van een studie per lichaamshelft (een been met "patch"-technologie en een been zonder).
Een strakkere huid Het dragen van de kuitbroek SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) leidde ertoe dat vanaf de 42e dag de huid van de dijen zichtbaar steviger werd. Dit effect bleef behouden tot de 84e dag. Na 84 dagen was de huid van dijen en billen zichtbaar strakker.
Tailleband met plattebuikeffect De hoge band zorgt voor een slanke taille dankzij een combinatie van 2 figuurvormende stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.
Tip van de productmanager Voor een nog zachtere huid breng je na het sporten in de SHAPE BOOSTER een vochtinbrengende crème aan.
Aanbevelingen bij het aantrekken Het aantrekken van de kuitbroek SHAPE BOOSTER vergt iets meer aandacht dan het aantrekken van een gewone kuitbroek. Voor meer doeltreffendheid moet de legging immers goed figuurvormend zijn. Wanneer je hem aan hebt, moeten de patches op de juiste plaatsen op billen en dijen zitten voor optimaal comfort tijdens het sporten.
Hoe verloopt de 3-stappen-werking van deze innovatie? 1. De patch wordt op de huid aangebracht wanneer je de kuitbroek SHAPE BOOSTER aantrekt.
2. De patch masseert de huid dankzij de druk van de stof, de aansluitende pasvorm van het kledingstuk en de bewegingen van je lichaam. De noppen knijpen lichtjes in de huid en werken als een massage. Hierdoor worden vetophopingen "afgebroken".
3. Door het sporten worden de vetophopingen afgevoerd uit het lichaam.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Tweede voering
76.00% Polyamide, 24.00% Elastaan
laag
100.00% silicone
Inzetstuk
67.00% Polyamide, 33.00% Elastaan
Hoofdstof
81.00% Polyamide, 19.00% Elastaan
Onderhoudstips Voor eerste gebruik wassen. niet binnenste buiten wassen. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Gebruikslimiet Niet langer dan 4 uur na elkaar dragen om ongemak te vermijden.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De kuitbroek SHAPE BOOSTER werd onderworpen aan een reeks wastests om te garanderen dat hij lang meegaat (krimpt niet, de kleuren blijven mooi, de patches komen niet los, ...). De masserende oplossing op basis van silicone werd onderworpen aan toxicologische tests om te garanderen dat er geen gevaar is voor huidvergiftiging ondanks het directe contact.
Garantie 2 jaar