Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een essentiële beha voor fitness!

Fitness Fitness, Krachttraining - Fitnessbeha Active DOMYOS - Cardiokledij
Fitness

Sportbeha voor fitness Active zwart DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: fitness (activiteiten met lage impact): yoga, stretching, pilates, krachttraining). De sportbeha Active voert transpiratie af. Erg vrouwelijke rug. Geïntegreerde pads, niet uitneembaar.
Decathlon
eerst 199 - %

nu

199**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
599 %
599*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8326340
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zweetafvoer Technische stof om droog te blijven tijdens het trainen.
Borstondersteuning Vermindert schokken met 17,7% t.o.v. een gewone beha* (lage impact sporten).
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Beha Active, lage impact Deze beha is geschikt voor fitnessoefeningen met lage impact (BBB, yoga , gym ...) . Eerder geschikt voor de kleine boezem. De pads zijn alleen onderaan vastgemaakt en gemakkelijk terug te plaatsen na het wassen. De voering is ladder-proof, je kunt er een knipje in geven zonder de beha te beschadigen als je de pads er wilt uithalen.
Waarom moet je sportondergoed dragen? Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact.
Toch draagt 59% van de vrouwen tijdens het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt (http://bjsm.bmj.com/content/42/8/670.short).
Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten: Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen.
Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact.
De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Hoe wordt het sportondergoed van DOMYOS ontworpen? Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden:
* wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren)
* wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie)
* wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op wondjes door irritatie).
Hoe wordt het ondergoed van DOMYOS getest? Al onze artikelen worden getest in ons lab, we testen de ondersteuning van de borsten (we meten de vermindering van de bewegingen van de borsten tijdens het sporten).
De artikelen worden gerangschikt van 1 tot 5.
Onze sportbeha's garanderen een vermindering van de beweging gaande van min. 10% (niveau 1) tot meer dan 50% (niveau 5).
De modellen van niveau 1 zijn geschikt voor activiteiten met lage impact; niveau 3 is voor gemiddelde impact en niveau 5 voor hoge impact.
Welke ondersteuning moet ik kiezen voor mijn sport? Er is een model met aangepaste ondersteuning voor elk soort sport: lage impact (wandelen, yoga, pilates, stretching ...), gemiddeld (gymnastiek, dans ...), of hoge impact (trampoline, step, cardiotraining ...). Het is aan te raden om de ondersteuning aan te passen volgens je sport: draag bijvoorbeeld geen beha voor hoge impact als dat niet verantwoord is (het is belangrijk dat je je borsten beschermt maar tegelijk moet de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk behouden blijven).
Hoe kies ik de juiste maat? De juiste maat biedt de juiste ondersteuning en zit comfortabel.
70% van de vrouwen draagt een verkeerde maat van beha: http://www.port.ac.uk/department-of-sport-and-exercise-science/research/breast-health/.
Je moet dus:
* je onderbustewijdte meten
* je bustewijdte meten
Een overeenstemmingstabel vindt je in de matengids van DECATHLON:

http://www.decathlon.fr/guide-des-tailles.html#femme
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
82.00% Polyamide, 18.00% Elastaan
Voering
100.00% Polyester
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar