Lekker warm en warmteregulerend.

Bicycles - Fietsshirt LM dames 700 zwart B'TWIN
Bicycles

Fietsshirt lange mouwen voor dames 700 zwart/roze B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: wie intensieve ritten fietst bij koud weer (3 uur en meer per rit). Dit shirt met lange mouwen zit comfortabel en beschermt tegen de kou dankzij de fleeceachtige stof binnenin en de polsseals. Volledige rits, 4 zakken waarvan 1 met rits, reflecterende bies op de rug.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 29€99 - %

nu 29€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek gelijkaardige artikelen
Ref : 8343281
TECHNISCHE INFORMATIE
Het nut van een tweede laag Het fietsshirt met lange mouwen dient als tweede laag die het transpiratievocht van de onderlaag afvoert naar de derde laag. Je lichaamswarmte wordt vastgehouden waardoor je het niet koud krijgt bij dalende temperaturen. Het product zorgt tevens voor voldoende bewegingsvrijheid.
Dit fietsshirt met lange mouwen 700 houdt je lekker warm bij lichte regen. De elastische stof en volledige rits zorgen voor heel wat bewegingsvrijheid.
Warmte van de stof Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dit vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademt, meten we de weerstand tegen het doordringen van waterdamp (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092).
Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt.
Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof
Onderhoudstips Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het product binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.
Producttests Onze productontwikkelaars van het B'TWIN Village in het Franse Lille zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren. Voor hen is het een heuse obsessie om producten te bedenken die helemaal voldoen aan de noden van elke gebruiker en het fietsplezier verhogen.
Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden onze producten voortdurend kunnen verbeteren.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...