Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
Decathlon | Kwaliteit, altijd tegen de laagste prijs

Kortingen en promoties?
Onze prijzen zijn zó laag
dat we geen lokmiddeltjes nodig hebben.

Hoe garanderen we de beste prijzen?

WIJ VERGELIJKEN ONZE PRIJZEN MET ANDERE WINKELS EN WEBSITES. ELKE DAG!

In onze winkels én op onze website krijg je altijd kwaliteit tegen de laagste prijzen. Maar hoe doen we dat ?

Onze 2300 medewerkers vergelijken elke dag de prijzen van onze producten met een identiek aanbod van andere sportmerken, -winkels en- websites. En ze luisteren elke dag naar jou.


Is een product ergens anders voordeliger? Dan verlagen onze medewerkers de prijs ter plaatse.

Eens die beslissing genomen is, hebben álle klanten er voordeel aan. De informatie gaat namelijk rechtstreeks naar onze centrale en die voert de prijsverlaging meteen door in héél België.Je vindt dus overal in België, in alle DECATHLON-winkels én op onze website dezelfde, voordelige prijzen.


De Team Decathlon-kaart … het ultieme voordeel.

Verlagen we de prijs van een product binnen de twee weken nadat jij het gekocht hebt? Dan betalen we je het verschil terug, behalve voor producten in solden of eindereeks-producten.
Ongelooflijk, maar waar! Jij krijgt automatisch een tegoedbon ter waarde van het verschil tussen de oude en de nieuwe verkoopprijs!

Je hoeft er niet eens een formulier voor in te vullen of langs te komen in de winkel. Geef gewoon je Team Decathlon-kaart af aan de kassa bij je volgende bezoek aan de winkel of gebruik de gegevens op je kaart bij je volgende online aankoop op de Decathlon-website.