Houdt je spullen droog.

Kayak SUP - Duffle bag 40 l blauw TRIBORD
Kayak SUP

Duffle bag 40 l blauw TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: aan boord, om je spullen te beschermen tegen water. Deze duffle bag van 40 l houdt je spullen droog, zelfs wanneer de zak kort wordt ondergedompeld. Ideaal om te kajakken, aan stand-up paddling te doen of te zeilen op lichte boten.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 24€99 - %

nu 24€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8362015
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische afmetingen Afmetingen van een volle en gesloten tas:
hoogte: 70 cm
diameter: 30 cm

nuttig volume: 40 l
leeggewicht: 480 g
Sluitsysteem Om te garanderen dat de tas waterdicht is:
1/ rol je hem bovenaan 5 keer voorzichtig op en strijk je daarbij de plooien over de hele band plat
2/ sluit je de gesp in het midden
3/ sluit je de laterale gespen

Lucht in de tas laten. Wanneer de tas toe is, moet het lijken alsof hij is opgeblazen: zo is hij beter waterdicht en blijft hij bij een val in het water ook drijven.
Opletten met elektronische apparaten Elektronische apparatuur is duur en gaat snel stuk. Wij raden aan dat je je mobiele telefoon dubbel beschermt door hem in de duffle bag extra in een waterdichte zak te steken. Je fotocamera kan je kwijt in een kleine duffle bag van 5 l of 10 l, die je dan nog eens in een grote duffle bag (30 l, 40 l, 60 l) steekt.
Let erop dat je de tas goed sluit en controleer vóór gebruik regelmatig met een absorberend stuk papier of deze nog waterdicht is.
Indeling De tassen van 5 l en 10 l kan je in de modellen van 30 l, 40 l en 60 l steken. Gevoelige voorwerpen blijven zo beter beschermd en je kunt zo je spullen compartimenteren.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest TESTS OP WATERDICHTHEID: TEST 1: "PLAS WATER" Deze tas blijft ook na 8 uur in een plas water van 10 cm waterdicht. Dit is te vergelijken met wanneer een tas in een bootje vol met water blijft drijven of precies in het water valt. TEST 2: "DOUCHE" De tas blijft ook na een douche van 450 l/m²/u gedurende 8 uur waterdicht. Dit is te vergelijken met een regenbui of een golf die de tas overspoelt.
Garantie 2 jaar