Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Tolerant en veel snelheid!

Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
  • Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
  • Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
  • Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
  • Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
  • Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
  • Golf - Driver XR16 10.5° heren R CALLAWAY
Golf

Driver XR16 10.5° heren rechtshandig R CALLAWAY

CALLAWAY
Ontworpen voor: wie heel ver wil slaan vanaf de tee. De driver XR 16 is uiterst vergevingsgezind en snel. Callaway werkte samen met Boeing om zijn nieuwe Speed Step kroon te ontwerpen en zo zijn meest aerodynamische kop ooit te maken.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 39899 - %

nu

39899**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
39899 %
39899*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8363596
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Tolerantie Dankzij een laag en naar achteren geplaatst zwaartepunt.
Afstand R-moto technologie van de tweede generatie voor het blad en aerodynamische kop.
Instelbaar Y Loft aanpasbaar met -1°/+2°.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Kenmerken - loft 10.5°, verstelbaar met -1/+2°
- lengte 46"
- shaft Fujikura Speeder Evolution 565 Red Graphite
- regular flex
- gewicht shaft: 59 g
- swingweight D3
- volume kop 460 cc
Driver XR 16 in het kort De driver XR 16 is uiterst vergevingsgezind en snel. Wij werkten samen met Boeing om onze meest aerodynamische kop ooit te maken en de Speed Step kroon te herzien. Het traagheidsmoment en de snelheid zijn verhoogd dankzij ons R•MOTO blad van de nieuwe generatie.
Tolerantie en snelheid: het resultaat van onze beste aerodynamische vorm voor de kop en een Speed Step kroon Wij werkten samen met experts in aerodynamica van Boeing om een totaal nieuwe drempel van balsnelheid te bereiken. Ons nieuwe ontwerp heeft een hoge kopsnelheid en lage luchtweerstand doordat we de nieuwe vorm de juiste grootte en goede plaats hebben gegeven en ook dankzij een lichtere Speed Step kroon zodat kon worden bespaard op gewicht en de balsnelheid hoger werd. Dit is hoe de driver XR 16 normbepalend is op het vlak van aerodynamica
Uiterst tolerant Deze driver is uiterst tolerant. Dat is wat er gebeurt wanneer je een grotere vorm ontwerpt voor het traagheidmoment, de kroon wat langer maakt met behulp van een grotere indruk en daar een lager zwaartepunt aan toevoegt. Zoveel vergevingsgezindheid geeft de bal meer snelheid mee op alle mogelijke impactpunten, zodat elke golfspeler de bal verder kan slaan.
Nog meer balsnelheid dankzij een sneller blad Wij zijn een stapje verder gegaan dankzij een R•MOTO blad van de nieuwe generatie, dat dunner is en 9 gram lichter, wat een hogere balsnelheid mogelijk maakt op het hele blad. Het uitgespaarde gewicht hebben we verdeeld over de clubkop voor een nog groter traagheidsmoment. En dit blad is nog sterker dankzij het nieuwe 8-1-1 titanium. De balsnelheid wordt zeer hoog, zowel bij goed gemikte als minder goed gemikte slagen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar