Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

De weldadige invloed van surfsporten op lichaam en geest

Voor iedereen die graag beweegt, vormen de zee en het strand een ideaal spel- en sportterrein, plaatsen waar je geniet van de vrijheid, lichamelijk en geestelijk nieuwe energie opdoet, je evenwicht hervindt ... een echte bron van ontspanning ... wandelen, beachvolley, frisbee, surfen, bodyboarden, kitesurfen, ... alles kan er, alles mag er ...

De zee en het strand zijn natuurlijke milieus die heel weldadig zijn voor het lichaam omdat ze helpen spanningen en stress te doen verdwijnen.
Met blote voeten op het strand lopen, is bijvoorbeeld een geweldige voetmassage en bovendien heel ontspannend.
De branding vormt dan weer een massage voor het hele lichaam, tijdens het spelen in de golven, het zwemmen of het surfen.

Surfen is een sport waarmee je ook heel snel je droomfiguur krijgt... en de sport is vandaag de dag toegankelijk voor iedereen dankzij het assortiment foam boards van Tribord.


Een board, een leash, een uv-werende top, je allermooiste badpak of zwembroek en boardshort en je bent klaar om te surfen... !


Je peddelt tegen de golven in dan surf je op een golf naar beneden... Door het peddelen versterk je de spieren van je armen, bovenlichaam en borst, net als met de opdrukbeweging om rechtop te gaan staan op je board.


Wanneer je je evenwicht zoekt op het board, train je de spieren van je rug en buik.


Het rechtop staan en het constant zoeken naar evenwicht versterkt doeltreffend de beenspieren.


Je amuseert je, je leeft je uit, je traint je spieren ... dat is pas echt genieten in alle vrijheid!