Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

De weldadige invloed van surf- en strandsporten op lichaam en geest

Voor iedereen die graag beweegt, vormen de zee en het strand een ideaal spel- en sportterrein, plaatsen waar je geniet van de vrijheid, lichamelijk en geestelijk nieuwe energie opdoet, je evenwicht hervindt... een echte bron van ontspanning...

De zee en het strand zijn natuurlijke milieus die heel weldadig zijn voor het lichaam omdat ze helpen spanningen en stress te doen verdwijnen.
Met blote voeten op het strand lopen, is bijvoorbeeld een geweldige voetmassage en bovendien heel ontspannend.
De branding vormt dan weer een massage voor het hele lichaam, tijdens het spelen in de golven, het zwemmen of het surfen.

Bodyboarden is een heel toegankelijke sport: een geschikt board, zwemvliezen, een leash, een uv-werende top, je allermooiste zwembroek of badpak en je bent klaar om te bodyboarden!
Het is een heel veilige sport. Op een bodyboard drijf je gemakkelijk op de golven.
Je ligt met het bovenlichaam op het board, trapt met de zwemvliezen om voorbij de kleine golfjes te komen en laat je dan door de golven terugbrengen naar het strand ...


De onderste ledematen, en dan vooral de benen en bilspieren worden aan het werk gezet. Zo ontwikkel je de spieren van benen en billen, maar ook van je buik, rug en schouders.


Je geniet van het contact met het water, de golven ...


Alleen, met vrienden of vriendinnen of met het gezin: dit is de ideale zomersport om goed voor lichaam en geest te zorgen, in alle veiligheid!