Overdag én 's nachts goed zichtbaar.

Horse riding Ruitersport - Damesjas Tosca zwart FOUGANZA - Kledij ruitersport
Horse riding

Warme damesjas Tosca ruitersport zwart FOUGANZA

FOUGANZA
Ontworpen voor: dames die paardrijden bij koud of regenachtig weer, als bescherming en voor een goede zichtbaarheid. Deze warme jas is ideaal om je 's winters te beschermen tegen regen en kou. Elke mouw is voorzien van een strook die overdag fluorescerend is en 's nachts het licht reflecteert. Afneembare kap.

Kleuren : Carbongrijs

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 39€99 - %

nu 39€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8277010
TECHNISCHE INFORMATIE
Kap. De kap is waterdicht en goed omhullend, je kunt ze afnemen als je dat wilt. De rand is in imitatiebont (gemakkelijk te wassen in de machine).
Zakken 2 ritszakken vooraan en een binnenzak om persoonlijke spullen veilig op te bergen wanneer je rijdt.
Mouwen en tailleboord Afgewerkt met ribboorden om mooi aan te sluiten zodat er geen koude lucht in de jas kan.
Armbanden 2 armbanden ingewerkt in de mouwen, één fluo voor een goede zichtbaarheid overdag, de andere reflecterend zodat je ook 's nachts goed te zien bent.
De waterdichtheid van een stof meten Dit kledingstuk werd 2 uur lang onder een douche van 60 liter water / m² / uur gehouden.
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water, wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur.
Het ademend vermogen van een stof meten Om te weten of een stof ademend is, wordt de waterdampdoorgangsweerstand of RET berekend (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar