De "MIPS"-technologie voor meer bescherming.

Wintersports Wintersporten - CARV 700 MIPS  GROEN WED'ZE - Bescherming en Accessoires
Wintersports

HELM VOOR SKIËN EN SNOWBOARDEN VOLWASSENE CARV 700 MIPS GROEN WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs of snowboarders op zoek naar een lichte en goed verluchte helm met MIPS-technologie. De innoverende MIPS-technologie die in de helm is geïntegreerd, beschermt nog meer in geval van een impact.
Decathlon
eerst 79€99 - %

nu

79€99**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
79€99 %
79€99*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8375462
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Afstelwieltje, verstelbaar in de hoogte + oorbeschermingen met nekbescherming.
Ventilatie 9 verluchtingsgaten waarvan 6 verstelbaar met een eenvoudige schuifknop.
Lichtheid Iets lichter dan onze gemiddelde helmen. 490 g in maat L.
Bescherming tegen schokken Conform de norm EN 1077- B. MIPS-technologie voor een betere bescherming.
Onderhoudsgemak Uitneembaar schuim in de helm, machinewasbaar op 30°C.
Warmte Omslag tegen de koude (voorhoofd). Dikke voering op oren en nek.
Dampwerend Verluchting vooraan voor ventilatie van de bril en om dampvorming te voorkomen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Turnring system Dankzij het "TURNING"-systeem met afstelwielje kun je de helm op elk ogenblik gemakkelijk en precies afstellen, voor een maximum gebruikscomfort en veiligheid.
ACTIV AIR COOLING SYSTEM Verluchtingen zijn goed, maar het is nog beter als je ze gemakkelijk kunt openen en sluiten! Het Active Air Cooling Systeem is een aanpasbaar systeem waarmee je de hoeveelheid lucht in je helm kunt regelen. Met de 9 verschillende verluchtingszones kun je de hoeveelheid luchtcirculatie in je helm zelf regelen en zo voor een perfecte thermische isolatie zorgen.
Cold Barrier De "COLD BARRIER" is een echte thermische barrière en beschermt je voorhoofd, met omgeslagen muts, tegen de koude.
GOOGLE ANTI FOG Met "GOOGLE ANTI FOG" kun je de verluchting van de skibril versnellen wanneer het met deze skihelm wordt gebruikt. Zo beslaat de skibril minder snel.
Uitneembaar textiel Uitneembaar schuim in de helm, machinewasbaar op 30°C.
Samenstelling van de helm IN-MOLD-helm (buitenschaal in polycarbonaat en binnenschaal in EPS) waardoor de helm licht is en toch voldoende bescherming biedt.
EN 1077-norm De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming tijdens alpineskiën of snowboarden. Voor deze norm is de rugbescherming getest op het vermogen om schokken te absorberen en bestand te zijn tegen binnendringend vocht.
MIPS. TECHNOLOGY MIPS is een technologie waarbij het binnenste oppervlak van de helm beweegt onafhankelijk van de buitenschaal. In geval van een impact worden de rotatiekrachten beter verdeeld dankzij een beweging met 10 tot 15 mm.
KENMERKEN
Maten
Verkrijgbaar in 53-56 en 56-59.
Vizier
neen
ONZE BELOFTES
Voorraadinfo Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, wanneer hij goed droog is, opbergen in een stoffen zak.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Het erkende laboratorium
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar