Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Schijnt niet door, korter dan een legging!

Capri + fitness

Ontworpen voor: fitness van lage intensiteit. Dichter geweven stof om elk risico op doorschijnen te vermijden. Komt tot net onder de knieën, voor een uitstekende bewegingsvrijheid. Ook verkrijgbaar in versie met print.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8365976
TECHNISCHE INFORMATIE
Kuitbroek voor fitness met elastaan Kies afhankelijk van je wensen een short, een kuitbroek of een legging uit hetzelfde gamma
Deze modellen zijn zowel in effen als in gemêleerde kleuren verkrijgbaar

De producten uit dit assortiment zijn hoofdzakelijk gemaakt uit katoen en bevatten wat elastaan. Zo kan je vrijer bewegen tijdens het fitnessen of tijdens eender welke andere sport.

Voor onze +-kledinglijn gebruiken we een wat dichter geweven en zwaardere stof, om doorschijnen te vermijden.
De ontwikkeling van fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar: We ontwerpen onze kleding voor wie regelmatig fitnest (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven daarbij naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar