Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
Trekking and Camping Trekking, wandelen - CAPE FORCLAZ 75L S/M ROOD  QUECHUA - Accessoires en beschermingen
Trekking and Camping

Regencape voor trekking Forclaz 75 liter S/M rood QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: bergtochten en -trekkings. Heerlijk comfortabel dankzij de mouwen en verluchting.

Kleuren : Vermiljoen rood

Decathlon
eerst 2999 - %

nu

2999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2999 %
2999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8302453
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte coating (5000 mm). 100% waterdichte naden.
Compatibiliteit Groot genoeg voor over een rugzak van 0 tot 75 liter.
Ademend vermogen Waterabsorberende coating (RET=8): beperkt condensatie binnenin de jas.
Ventilatie Verluchtingsritsen onder de armen: bevorderen de afvoer van transpiratie.
Compactheid Afmetingen opgeborgen in de hoes: L25 x H23 x D5 cm.
Stevigheid Polyester stof die erg scheurvast is.
Milieuvriendelijk Vergelijking levenscyclus: regenjas voor heren - sustainability.decathlon.com.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Informatie over de pasvorm Voldoende groot voor trekkers met een lengte
van 167 tot 176 cm in maat S/M
van 177 tot 190 cm in maat L/XL
... en met een rugzak van 0 tot 75 liter.
Kap Hoogte en diepte verstelbaar met elastisch touwtje en stoppers. Gevormde klep voor maximale bescherming van het gelaat.
Zakkensysteem 1 grote zak onder een flap met klittenband op de rug, om te vormen tot opberghoes voor de cape + 2 openingen onder een flap om gemakkelijk bij de zakken van je jas of broek te kunnen.
Mouwboorden verstelbaar Met bandjes met klittenband.
Gemakkelijk aan en uit Grote rits over de hele lengte van de cape: trek je aan als een jas.
Veiligheid Reflecterende strook op de rug voor meer zichtbaarheid 's nachts langs de kant van de weg.
Pluspunt Hoofdrits met dubbele trekker: de rits kan langs onderen open voor meer bewegingsvrijheid en om bijvoorbeeld gemakkelijker over hindernissen te stappen of treden te beklimmen.
Opberghoes. Ingewerkt in het artikel.
Sluit met rits. Buitenoppervlak in mesh om te vermijden dat de stof beschadigd raakt wanneer dit kledingstuk nat wordt opgeplooid.
Afmetingen: L25 x H23 x D5 cm.
Aanbevolen aanvullende artikelen De Raincut-regenbroek of waterdichte gaiters om ook de benen te beschermen, zodat je een erg doeltreffend compleet pak hebt om je te beschermen bij regen.
Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of wasmiddel. Om het waterafstotend vermogen van je kledingstuk te vernieuwen, de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen.
Waterdichtheid van de stof Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Waterdichtheid van het kledingstuk Technologieën: dit kledingstuk werd getest onder een douche van 100 liter water/m²/uur gedurende 3 uur. Die test bootst een hevige regenbui in de bergen na.
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorgangsweerstand of 'resistance evaporative transfer', de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
Ademend vermogen van het kledingstuk Quechua maakt niet alleen gebruik van ademende stoffen, maar ontwikkelde ook technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, mesh, ... ) die de algemene verluchting van de trekkingjassen en overbroeken verbeteren (series Forclaz, Bionnassay en Helium).
Dergelijke systemen reguleren de temperatuur in je kleding en bevorderen de afvoer van het de transpiratie die je lichaam produceert terwijl je sport.
Waterafstotendheid van de stof Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet je regelmatig vernieuwen (bij voorkeur om de 3 wasbeurten). Alle poncho's en capes van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken. Wassen met rits dicht.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voor je het weglegt.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Quechua is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenkt en ontwikkelt ons ontwerpteam mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, in samenwerking met onze technische partners en met mensen die de bergen op hun duimpje kennen. Wij zijn er immers van overtuigd dat wij alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Gewicht
550 g
Afm. opgevouwen
L25 x H23 x D5 cm.
Maten
lengte 167 tot 176 cm
Ook in
lengte 177 tot 190 cm
Kleur
rood