Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een cap met die typische, klassieke look.

Horse riding Ruitersport - Cap C400 zwart 50/51/60 cm FOUGANZA - Ruiteruitrusting
Horse riding

Cap C400 fluweel zwart - maten 50, 51 en 60 cm FOUGANZA

FOUGANZA
Ontworpen voor: beginnende ruiters die 1 tot 2 keer per week op een paard zitten, om hun hoofd te beschermen bij een slag of val. De onmisbare ruiterhelm voor beginners. Deze cap met fluwelen bekleding is zowel comfortabel als elegant.

Kleuren : ZWART

Decathlon
eerst 2499 - %

nu

2499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2499 %
2499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8298550
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Instelbaar Nylon riemwerk verstelbaar met 2 schuifgespen (nek en kin).
Draagcomfort Schuim rondom en verstelbaar om aan je hoofd aan te passen.
Positiebehoud product De driepuntsbevestiging omsluit mooi het hoofd, zo blijft de helm goed op.
Bescherming tegen schokken Voldoet aan de richtlijn 89/686/EEG.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Een helm op maat: Voor een optimale bescherming moet de helm nauw aansluiten tegen het hoofd, zonder te knellen. Als de riempjes van de helm goed zijn afgesteld, kan hij niet naar voor, naar achter of opzij kantelen, zelfs niet als je met je hoofd schudt.
Afstellen van de riemen: Om goed te blijven zitten, moeten de riempjes van de helm over de hals lopen, niet ter hoogte van de kin.
Schokdemping Deze cap is speciaal gemaakt om schokken ter hoogte van de schedel volledig of gedeeltelijk op te vangen bij een val of een stevige slag op het hoofd. Bij een felle schok kan het gebeuren dat de schaal en/of het binnenwerk vervormt of scheurt, om zo de impactenergie op te vangen. EEN HELM DIE EEN SCHOK HEEFT OPGEVANGEN MOET JE ALTIJD VERVANGEN, ZELFS ALS JE NERGENS SCHADE ZIET.
Norm: De Europese norm EN 1384 werd afgeschaft in oktober 2014. In afwachting van een nieuwe norm, moeten helmen gemaakt na oktober 2014 voorzien zijn van een CE-markering om verkocht te mogen worden in Europa. Die markering moet worden aangevuld met ofwel de Richtlijn 89/686/EG, ofwel het document VG1 01.040 2014-12.
Norminformatie: Op trainingen en wedstrijden mag je nog steeds een helm dragen die voldoet aan de EN 1384-norm. In competitieverband is het echter mogelijk dat de organisatie andere normen vereist. We raden je aan om bij twijfel inlichtingen in te winnen bij de wedstrijdorganisator.
Onderhoudstip De buitenzijde borstelen onder stoom.
KENMERKEN
Type
niet verstelbaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant - basismateriaal
100.00% Acrylonitril butadieen styreen
Binnenkant - basismateriaal
100.00% geëxpandeerd polystyreen
Onderhoudstips De buitenzijde borstelen onder stoom.
Voorraadinfo Uit de buurt van warmtebronnen houden, zoals een verwarmingstoestel of de hoedenplank van een auto in de zon. Dat zou de beschermende eigenschappen van de polystyreen binnenschaal kunnen aantasten.
Gebruikslimiet Voor paardrijden. VERVANG EEN HELM DIE EEN SCHOK HEEFT GEHAD.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
UTAC, onafhankelijk laboratorium, belast door de Franse overheid met alle tests om de veiligheidsuitrusting in overeenstemming te brengen met de richtlijnen die zijn opgesteld door de Europese Commissie te Brussel. De instelling, die erkend is om haar technische kennis, maakt deel uit van de officiële laboratoria van de onafhankelijke Europese instelling EuroNCAP. Het UTAC voert eveneens tests uit op verzoek van de Verenigde Naties. Het UTAC heeft deze helm goedgekeurd voor de hele EU.
Producttest In een onafhankelijk laboratorium getest overeenkomstig de geldende regelgeving.
Garantie 2 jaar