Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Optimale condenswering bij zonnig of bewolkt weer.

Wintersports Brillen en verrekijker - Bones 500 elk weer groen -17 WED'ZE - Zonnebrillen volwassenen
Wintersports

Ski- en snowboardbril Bones 500 elk weer groen - 17 WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die een bril willen voor zonnig én bewolkt weer, die niet beslaat en die 100% UV-werend is. De BONES 500 is een skibril met een stijve sferische lens die optische vervorming beperkt. De lens is bruin zodat je zowel bij zonnig als bij bewolkt weer goed ziet en optimaal condenswerend.

Kleuren : Anijsgroen

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8375240
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zonnebescherming 100% bescherming tegen uv-stralen.Een bruine lens is ideaal bij zon of wolken.
Dampwerend Optimale condenswering en dubbele lens met verluchtingsgaatjes.
Gezichtsveld Bolvormige lens, breed horizontaal en verticaal gezichtsveld.
Draagcomfort Ergonomisch dubbeldik schuim en comfortabele stof
Positiebehoud product Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.
Instelbaar 2 gespen waarmee je de lengte van de hoofdband snel kunt verstellen.
Compatibiliteit Vorm aangepast aan de helmen van Wed'ze.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
100% bescherming tegen uv-stralen Uv-stralen zijn schadelijk voor de ogen. Daarom zijn al onze skibrillen 100% uv-werend conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en biedt een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende uv-stralen.
Optimale dampwering De optimale dampwering is de beste dampwering van Wed'ze, dit is een dubbele lens die aan de binnenkant is behandeld om dampvorming tegen te gaan en met verluchtingsgaatjes in de lens, maar ook in het montuur van de skibril. Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaatjes door bijvoorbeeld een sjaal worden afgesloten.
Dubbele geventileerde lens Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken: de lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen, vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenste lens kreeg ook een anti-fog coating, ook de verluchtingsgaatjes zorgen voor een goede luchtcirculatie.
Bolvormige lens De bolvorm van de lens zorgt voor een beter horizontaal en verticaal gezichtsveld. Deze vorm zorgt ook voor zo weinig mogelijk optische vervorming. De buitenlens is in erg schokbestendig polycarbonaat, de binnenlens is in proprionaatcellulose.
Compatibiliteit met een skihelm Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze perfect compatibel zijn met de skihelmen van Wed'ze.
Strap Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.
Microvezel hoesje Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daarvoor het microvezel hoesje van Wed'ze voor en na het skiën. De stof is ideaal om de skibril schoon te maken zonder krassen. Met het hoesje kan je ook de lenzen schoonmaken!
Gekleurde lens, meerlagig behandeld De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens laat minder licht door naar je ogen, voor minder verblinding en een beter zicht bij veel licht.
Norm EN 174 De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
Condensvorming voorkomen Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet op een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.
2 maten Kies de maat van je skibril in functie van je hoofdomtrek. Als je hoofdomtrek kleiner is dan 55 cm, kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL).
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Dry after each usage.
Voorraadinfo We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar