Een echte allrounder, met een goed rendement.

Bicycles - Band Trekking 5 26x1.75 B'TWIN
  • Bicycles - Band Trekking 5 26x1.75 B'TWIN
  • Bicycles - Band Trekking 5 26x1.75 B'TWIN
  • Bicycles - Band Trekking 5 26x1.75 B'TWIN
Bicycles

Band Trekking 5 26x1.75 / ETRTO 44-559 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: occasionele, recreatieve ritjes op verharde en onverharde weg. Band B'TWIN Trekking 5 26x1.75 om te fietsen op verharde en onverharde weg.
Decathlon
eerst 9€99 - %

nu

9€99**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
12€99 %
12€99*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 4753250
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden van 26x1.75 tot 26x2.20 en wielen van 26".
Perforatiebestendig Het karkas van 22 TPI maakt deze band comfortabel en sterk.
Grip Geschikt voor droge en goed berijdbare wegen.
Zichtbaarheid Geen reflecterende stroken.
Fietscomfort De noppen zorgen voor een uitstekend comfort.
Lichtheid Gewicht: 805 g. draadbandversie.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Signalen genoeg dus wanneer je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
ONZE BELOFTES
Samenstelling 1 draadband van 26x1.75 met karkas. Ook verkrijgbaar in 26x2.00 en 26x1.2, beide als draadband.
Onderhoudstips Om optimaal te genieten van de eigenschappen van deze band, raden we aan hem op te pompen tot een druk tussen 2,5 en 3,1 bar, naargelang de ondergrond. Controleer daarnaast geregeld het karkas van de band om lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Deze band heeft een stijve hieldraad, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
handleiding voor meer informatie Klik hier voor meer informatie
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...