Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Voelt zich overal thuis.

Bicycles Fietsen - Band 24x1.75 original B'TWIN - Fietsonderdelen, fietsonderhoud, gereedschap
Bicycles

Band voor kinderfiets 24x1.75 original / ETRTO 44-507 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: wielen van 24" en ritten op verharde en onverharde weg. Hybrideband 24x1.75 voor ritten op verharde weg en goed berijdbare onverharde paden.
Decathlon
eerst 699 - %

nu

699**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
799 %
799*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 4753242
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 24".
Grip Geschikt voor droge en goed berijdbare wegen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de band van de velg lichten met behulp van speciale bandenlichters.
Hoe je band weer opleggen? Om de band terug te plaatsen, moet je er vooral op letten dat je een van de twee hieldraden (stijf of soepel, naargelang het model, en bepalend voor de vorm van je band) op de velg legt. Daarna pomp je de binnenband ongeveer voor een derde op voordat je hem op de velg legt (door de band vooraf wat op te pompen raakt hij niet gekneld). Vervolgens leg je de tweede hiel op de velg vanaf de overzijde van het ventiel.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Om optimaal te genieten van de eigenschappen van deze band, raden we aan hem op te pompen tot een druk tussen 2,8 en 4,1 bar, naargelang de ondergrond. Controleer daarnaast geregeld het karkas van de band om lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Deze band heeft stijve hieldraden, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Slippen doet de banden sneller slijten.
handleiding voor meer informatie Klik hier voor meer informatie
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...