De naden vooraan laten het figuur mooi uitkomen.

Swimming Zwemmen, Aquagym, ... - Badpak Debo Nibi roze NABAIJI - Zwemkleding
Swimming

Meisjesbadpak Debo Nibi roze NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: meisjes die af en toe (minder dan een keer per week) zwemmen. Een comfortabel meisjesbadpak met naden vooraan om het figuur te flatteren.

Kleuren : ROZE

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 7€99 - %

nu 7€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8330712
TECHNISCHE INFORMATIE
Je manier van beoefenen Occasioneel zwemmen: occasionele zwemsters van alle niveaus, die minder dan een keer per week zwemmen. Ze zijn vooral op zoek naar een fysieke activiteit die ze in het water kunnen beoefenen, om fit en gezond te blijven. Speciaal voor hen ontwikkelde Nabaiji een ruim assortiment badpakken speciaal voor zwemmen en geschikt voor elk figuurtype.
Model O-vormige rug: een zwembadpak moet vooral comfortabel zitten en je toelaten om gemakkelijk en ongehinderd te bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. De O-vormige rug is perfect om mee te zwemmen. Hij biedt voldoende bewegingsvrijheid, dankzij de bandjes die op de rug naar opzij lopen en de schouders vrij laten.
Stof Stof: 80% polyamide, 20% elastaan. Een badpak dat veel gebruikt wordt in een zwembad wordt aangetast door het chloor. Het elastaan dat de stof elastisch en comfortabel maakt, is heel gevoelig voor chloor. Als je maar af en toe zwemt, is dat geen enkel probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, dan kies je beter een badpak in 100% polyester.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar