Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Uv-werend SPF 50+

Surf Kitesurf - Landkites - Vliegers - Badpak Dani Ncolo TRIBORD - Kitesurf
Surf

Damesbadpak met lange mouwen en rits op de rug Dani Ncolo uv-werend SPF50+ TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: dames die intensief surfen of bodyboarden in golven hoger dan 1 meter. Geschikt voor stand-up paddling. Damesbadpak met lange mouwen voor boardsporten. Grote rits op de rug met trekker om gemakkelijk aan en uit te trekken. Hoge kraag. Zonbescherming SPF50+.
Decathlon
eerst 2499 - %

nu

2499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2499 %
2499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8386632
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Stabiliteit Ontwerp bestudeerd om goed te blijven zitten in golven hoger dan een meter.
Zonnebescherming Beschermt ook nat. Houdt minimum 95% van de uv-stralen tegen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Intensief surfen Je surft intensief, het is je favoriete sport. Als je naar de line-up peddelt, ga je met een duck-dive doorheen de branding wanneer je een shortboard hebt of doe je een turtle-roll wanneer je een longboard hebt. Je durft golven van meer dan een meter hoog aan. Je bikini of badpak moet dus bij al je bewegingen perfect op zijn plaats blijven zitten, ongeacht de kracht van de golven. Wij hebben een assortiment ontworpen speciaal voor wie intensief surft en aangepast aan ieders figuurtype.
Figuurtype Voor dames die willen surfen op golven van meer dan een meter hoog zonder gevaar dat ze hun badpak kwijtspelen in de shorebreak of branding, hebben wij dit badpak DANI ontworpen. Ideaal voor surfen in matig warm water, met een snit die werd bestudeerd om je te beschermen tegen het schuren van het board, tegen wax en uv-stralen (SPF 50+). De naden flatteren het vrouwelijk figuur en drukken de borsten niet plat. Met een lange rits met trekker op de rug om gemakkelijk aan en uit te trekken.
Wat betekent de vermelding SPF 50+? SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor).
Die factor bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de tegengehouden uv-straling.
Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. SPF 50+ wil zeggen dat het textiel minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Stof buitenkant
80.00% Polyamide, 20.00% Elastaan
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Gebruikslimiet Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Dit artikel werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.
Garantie 2 jaar