Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Spin en controle!

Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Babolat RPM Blast 1,25 200 m BABOLAT - Materiaal
  • Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Babolat RPM Blast 1,25 200 m BABOLAT - Materiaal
  • Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Babolat RPM Blast 1,25 200 m BABOLAT - Materiaal
Racket sports

Tennisbesnaring monofilament RPM BLAST 1,25 mm zwart 200 m BABOLAT

BABOLAT
Ontworpen voor: de expert speler die zijn besnaring binnen de 10 speeluren breekt en op zoek is naar een duurzame besnaring voor een goede spin. De monofilament besnaring Babalat RPM Blast 1,25 mm biedt veel controle en veel spin dankzij de achthoekige doorsnede. Dit is de besnaring die Rafael Nadal en Jo-Wilfried Tsonga gebruiken.
Decathlon
eerst 11399 - %

nu

11399**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
11399 %
11399*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8340557
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Sterk Heel sterk dankzij de polyester samenstelling.
Effecten Uitstekende spin dankzij de achthoekige doorsnede.
Vermogen Erg stevig dankzij het copolyester.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Welke spanning? Een gemiddelde spanning (18 kg - 23 kg) zorgt voor meer comfort, spin en power. Daar staat wel minder controle en precisie tegenover.
Een hoge spanning (>23 kg) zorgt voor meer precisie en controle. Maar let hierbij goed op voor tendinitis. En je zult minder spin en power hebben.
Monofilament? Voor monofilament besnaring raadt Decathlon een spanning tussen de 19 kg en 22 kg aan. Voor kinderen onder de 15 jaar raden wij het gebruik van monofilament besnaring sterk af om blessures te voorkomen. Deze besnaring is bedoeld voor spelers die hun besnaring in minder dan 10u speeltijd breken, want ze verliezen heel snel aan spanning.
Multifilament? Voor multifilament besnaring raadt Decathlon een spanning van maximaal 25 kg aan! Deze besnaring wordt aangeraden voor personen die gevoelig zijn aan tendinitis, voor jonge spelers en spelers die hun snaren niet vaak breken. Multifilament besnaring behoudt heel goed haar spanning.
Wanneer mijn besnaring vervangen? Hoe je racket presteert hangt 50% af van het frame en 50% van de besnaring! Zorg er dus voor dat je besnaring altijd in topvorm is.
Voor zij die vaak snaren breken: vervang je besnaring als er een snaar breekt.
Spelers wiens snaren nooit of zelden breken, raadt Decathlon aan om de besnaring even vaak te vervangen als ze per week spelen. Voorbeeld: Ik speel 1 keer per week, dus vervang ik mijn besnaring 1 keer per jaar. Ik speel 3 keer per week, dus vervang ik mijn besnaring 3 keer per jaar.
De raad van Decathlon Maak een soepele besnaring niet stijver, dat zal zijn rendement zwaar benadelen. Met een lagere spanning kan je ontspannener spelen, zonder te forceren, en heb je dus meer power. Tijdens het spelen slijt de besnaring, ook als ze niet breekt. Ze verliest aan elasticiteit en haar oorspronkelijke eigenschappen nemen af. De snaardikte heeft ook een invloed op de speelervaring. Hoe dunner, hoe meer power en spin. Hoe dikker, hoe resistenter en hoe hoger het risico op blessures!
KENMERKEN
Structuur
monofilament
Snaardikte
1,25 mm
Lengte
200 m
Kleur
zwart
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling Copolyester met hoge dichtheid, achthoekige doorsnede, verknoopte siliconen coating.
Voorraadinfo Bewaren bij kamertemperatuur.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor beginnende spelers.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar