Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een heerlijke grip op gravel!

Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Artengo TS990 H gravel fluo ARTENGO - Schoenen
/common/3Dpictures/a/0fc7307f-f436-435c-bfcf-5fdb246cc8f6.zip/index.html
Racket sports

Tennisschoenen voor heren Artengo TS990 gravel fluo-oranje ARTENGO

ARTENGO
Ontworpen voor: intensieve graveltennissers die snel en intens over de court bewegen. Deze tennisschoen is uitgerust met een speciale gravelzool in Rublast-rubber en een uniek bovenwerk, verstevigd ter hoogte van de slijtzones, voor een combinatie van lichtheid en slijtvastheid.
Decathlon
eerst 6499 - %

nu

6499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
6499 %
6499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8373023
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Aantrekgemak Bovenwerk in 3D-mesh en traagschuim aan de enkels.
Schokdemping Tussenzool uit EVA, Diapad 3-insert in de hiel voor een duurzame demping.
Schuurbestendig Zool in Rublast-rubber met verstevigingen in de slijtzones.
Hechting Speciaal bestudeerd visgraatprofiel, voor een optimale grip op gravel!
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Comfort Lichte schoen, 355 g. Bovenwerk in 3D-mesh (zachte bekleding op het hele bovenwerk voor meer comfort en ventilatie) en schuim met vormgeheugen ter hoogte van de enkel. Zeer comfortabele tong dankzij het zachte, compacte schuim.
Schokdemping Tussenzool in geperst en gegoten EVA-schuim met diapad 3-insert in de hiel voor duurzame schokdemping. In'Up-insert in de voorvoet voor een meer dynamische schokdemping vooraan.

Inlegzool in polyurethaan en EVA-schuim voor een duurzame en lichte schoen.
Slijtvast Gravelzool uit Rublast-rubber, verstevigd op de slijtzones. Verstevigingen in polyurethaan ter hoogte van de tenen en aan de binnenkant van de voet zorgen voor een stevig bovenwerk, dat bestand is tegen herhaaldelijke glijpartijen.

Slijtvastheid van de zool: 4 sterren.
Slijtvastheid van het bovenwerk: 5 sterren.
De comfortsterren Deze schoenen werden blind getest door een representatief panel van tennissers. Zij beoordeelden het draagcomfort op een schaal van 0 tot 20, dat wil zeggen hoe de schoen zit wanneer je hem voor het eerst past.
De dempingsterren De schoenen zijn in een laboratorium getest door een machine die de impact op de hiel tijdens het tennissen nabootst met een massa van 8 kg. Hoe groter de versnellingspiek, hoe groter de schok die door het lichaam moet worden opgevangen.
De slijtvastheidsterren De schoenen zijn in een laboratorium getest op een exclusieve machine die speciaal is ontwikkeld om de slijtage na te bootsen die tijdens het tennissen ontstaat aan de hiel, de voorvoet, onder de tenen en aan de binnenkant. Hoe meer cycli de schoen moet ondergaan om slijtage te vertonen, hoe duurzamer de schoen.
KENMERKEN
Kleur
fluo-oranje
Maten
van 39 tot 48
Ook in
multizool
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
40.00% Polyurethaan, 60.00% Polyester
Zool van
10.00% Thermoplastisch polyurethaan, 50.00% Rubber, 40.00% EVA
Binnenkant van
100.00% Polyester
Voorraadinfo Bewaar de schoenen op een droge plaats, uit de zon.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Nicolas Escudé (voormalig ATP 17), Steeve Darcis (voormalig ATP 39) en Oliver Marach, allemaal technisch partner van Artengo, en tal van topspelers.
Producttest Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: in het laboratorium en op het terrein. Tijdens laboratoriumtests worden de volgende dingen gecontroleerd: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. Daarnaast doen we ook tests op het terrein, om onze producten te testen in echte gebruiksomstandigheden.
Garantie 2 jaar