Licht en een heerlijke grip op gravel!

/common/3Dpictures/a/a2df88a117f64996ae02cfdef732f530.zip/index.html

Artengo TS990 Clay grijs

Ontworpen voor: tennissers die regelmatig en intensief spelen op gravel en kunstgras. Een lichte en slijtvaste schoen, uitgerust met een speciale zool voor gravel, met een uitstekende grip op gravel en kunstgras!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8325360
TECHNISCHE INFORMATIE
Comfort Lichte schoen, 355 g. Bovenwerk in 3D-mesh (zachte bekleding op heel het bovenwerk voor meer comfort en ventilatie) en schuim met vormgeheugen ter hoogte van de enkel. Zeer comfortabele tong dankzij het zachte schuim met hoge dichtheid.
Schokdemping Tussenzool in geperst en gegoten EVA-schuim met diapad 3-insert in de hiel voor duurzame schokdemping. In'Up-insert in de voorvoet voor een meer dynamische schokdemping vooraan.

Inlegzool in polyurethaan en EVA voor duurzaamheid en lichtheid.
Slijtvastheid Gravelzool uit Rublast-rubber, verstevigd op de slijtzones. Verstevigingen in polyurethaan ter hoogte van de tenen en aan de binnenkant van de voet zorgen voor een stevig bovenwerk, dat bestand is tegen herhaaldelijke glijpartijen.

Slijtvastheid van de zool: 4 sterren.
Slijtvastheid van het bovenwerk: 5 sterren.
De "draagcomfort"-sterren Deze schoenen zijn blind getest door een representatief panel van tennissers. Ze evalueerden het draagcomfort, dus hoe comfortabel de schoen was tijdens verplaatsingen en hoe aangenaam hij zat, op een schaal van 0 tot 20.
De "schokdemping"-sterren De schoenen zijn in een laboratorium getest door een machine die de impact op de hiel tijdens het tennissen nabootst met een massa van 8 kg. Hoe groter de versnellingspiek, hoe groter de schok die door het lichaam moet worden opgevangen.
De "slijtvastheid"-sterren De schoenen zijn in een laboratorium getest op een exclusieve machine die speciaal is ontwikkeld om de slijtage na te bootsen die tijdens het tennissen ontstaat aan de hiel, de voorvoet, onder de tenen en aan de binnenkant. Hoe meer cycli de schoen moet ondergaan om slijtage te vertonen, hoe duurzamer de schoen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Nicolas Escudé, gewezen ATP nr. 17, technische partner van Artengo.
Producttest Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: zowel in het laboratorium als op het terrein. De tests in het laboratorium dienen om de volgende zaken te controleren: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. Er worden tests uitgevoerd op het tenniscourt om onze artikelen in echte speelomstandigheden te valideren.
Garantie 2 jaar