Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Het perfecte evenwicht tussen comfort en grip.

/common/3Dpictures/a/4023e5698e2249e495e318f920142b8a.zip/index.html

Artengo PS 860 heren

Ontworpen voor: wie regelmatig padel speelt en een goed compromis zoekt tussen grip en comfort. Het perfecte evenwicht tussen comfort en grip. Padelschoenen waarmee regelmatige spelers zich vlot over het terrein kunnen verplaatsen. Schoenen met "clay" zool

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8330376
TECHNISCHE INFORMATIE
Positiebehoud Verstevigd synthetisch bovenwerk om vervorming bij zijwaartse verplaatsingen te beperken. Soepele zool die perfect elke beweging van je voet volgt. De schoen is binnenin speciaal gevormd aan de enkel om meer comfort te bieden.
Schokdemping Diapad 3-concept (visco-elastische insert in EVA) aan de hiel: vangt schokken uitstekend op en verzekert een langdurige demping.
Tussenzool in geperst-gegoten EVA. Structuur met twee aparte blokken, om tegelijk een uitzonderlijk comfort en een uitmuntende stabiliteit te verzekeren.
Slijtvast De dikke rubber zool zorgt voor meer stevigheid aan de slijtagezones.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Voordat ze het tennisveld op mogen, worden onze schoenen onderworpen aan verschillende tests: in het laboratorium en op het terrein. De tests in het laboratorium dienen om de volgende zaken te controleren: loskomen van oogjes en riemen, verlijming, afwezigheid van giftige stoffen, uv-bestendigheid, slijtage van de zool en de onderdelen van het bovenwerk, versnelde veroudering. De terreintests dienen om onze artikelen ook te testen op het veld, in echte spelomstandigheden.
Garantie 2 jaar