Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Grote en lichte leefruimte voor de binnententen.

Trekking and Camping - Arpenaz family 5.2 XL QUECHUA
/common/3Dpictures/a/26955e4af65f494aaf6ab211c472f75b.zip/index.html
Trekking and Camping

Gezinstent Arpenaz 5.2 XL | 5 personen QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: een gezin van 5 dat op zoek is naar een grote tent met 2 slaapcompartimenten (resp. voor 2 en 3 personen) en een grote leefruimte. Eenvoudig op te zetten vijfpersoonstent met een erg grote leefruimte, beschermd met een luifel, en 2 binnententen, resp. voor 3 en 2 personen.
Decathlon
eerst 29999 - %

nu

29999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
29999 %
29999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8330640
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Voor meer personen Hoge leefruimte, 8 m², met grondzeil,
1 binnentent 210x210 cm, 1 van 210x140 cm.
Vlotte montage / demontage Gemakkelijk op te zetten: bogen met kleurmarkeringen.
Vermindering van warmte Dubbel dak boven de leefruimte om te verluchten. Muggengaas aan deur en ramen.
Duisternis N
Stevigheid Bestand tegen wind van 50 km/u (6 Bft): getest in windtunnel op draaiplatform.
Transportgemak Tentzak van 58 x 34 x 34 cm.
67 liter.
Gewicht: 19,4 kg.
Waterdichtheid Getest onder douche van 200 mm water/u/m² (tropische bui) en op het terrein.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus:
slaaptent - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Leefruimte Leefruimte van 8,2 m² met grondzeil met opstaande randen, aan de tentingang kan de rand plat worden neergelegd. Dankzij de luifel kan de tentingang ook wanneer het regent open blijven. 2 grote ramen met gordijnen, 1 groot muggengaas in de deur en nog 2 x muggengaas, o.a. in de zijdeur met kap boven. Zakken aan de buitenkant van de slaapcompartimenten. Waslijn boven het raam.
Opzetten / Afbreken 4 bogen die je in de tunnels schuift en opspant door ze vast te zetten in de gleuven onderaan de buitentent.
Zonnebescherming De stof van de buitentent filtert uv-stralen met een SPF 30. Opgelet: door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.
Verluchtingen Dubbel dak boven de leefruimte om te verluchten en condensvorming te beperken. Muggengaas in de ingangsdeur en aan een van de ramen.
Windbestendigheid Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Als de tent correct is opgezet, met alle scheerlijnen goed aangespannen rondom, is hij bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u aan de grond.
Waterdichtheid Net als bij alle tenten van Quechua werd veel aandacht besteed aan de waterdichtheid. De VOLLEDIGE TENT werd in een lab getest onder 200 liter water per uur en per m² (200 mm regen per uur!) en tijdens onze testmissies. -- Buitentent in polyester met polyurethaan coating van 2000 mm -- Naden waterdicht gemaakt met thermogelijmde stroken -- Grondzeil in polyethyleen van 140 g/m² 5000 mm weerstand.
Bogen, haringen Bogen: Al onze glasvezel bogen worden onderworpen aan een dubbele kwaliteitscontrole om een uitstekende breukvastheid te garanderen. Haringen: Uitstekend bestand tegen torsie (staal van 6 mm diameter).
Afmeting en gewicht, afmeting opgevouwen Binnententen van 210 x 210 cm en 210 x 140 cm.
Leefruimte van 8,2 m² met maximumhoogte van 210 cm plus een luifel die de boven- en voorkant van de grote tentingang beschermt.
Tentzak: 58 x 34 x 34 cm
Gewicht: 19,4 kg
Garantie Op al onze tenten geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon gelden als aankoopbewijs). Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. ...).
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Zadelboog
100.00% Glasvezel
Achtertas
15.00% Polyurethaan, 85.00% Polyester
Vloerbedekking
100.00% Polyethyleen
Binnenkamer
100.00% Polyester
Stof buitenkant
15.00% Polyurethaan, 85.00% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Niet wassen
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Opbergen: na gebruik of na het reinigen de tent steeds goed laten drogen om schimmel en geurtjes te voorkomen.
Gebruikslimiet Slaapbreedte max. 70 cm per persoon.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De waterdichtheid van de QUECHUA-tenten wordt getest door de volledige tent 4 uur lang bloot te stellen aan 200 l water/uur/m² (200 mm regen/uur). De waterkolomtest (= mm schmerber) meet alleen de waterdichtheid van het doek. Met onze test kunnen we garanderen dat er geen water binnendringt via naden, flappen, openingen, ritsen enz. Windbestendigheid: Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Tests in reële omstandigheden
Garantie 2 jaar. Reparatiemogelijkheid: Al onze tenten kunnen worden gerepareerd in onze ateliers.
KENMERKEN
Aantal personen
5 personen
Opzetten
bogen
Slaapcomp.
2
Gewicht
19,4 kg
Meer ruimte
ja