Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Rug en afmeting op kindermaat.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Arpenaz 15 l kinderen groen QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/23830163-31a3-4b7c-b4d5-2b60981c2722.zip/index.html
Trekking and Camping

Wandelugzak voor kinderen Arpenaz 15 liter groen QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen van 7 tot 10 jaar die tochten van een paar uur maken met hun ouders. Ideaal voor de eerste wandelingen van een halve dag. Wil je kind mee gaan wandelen? Zorg ervoor dat het zijn eigen rugzak kan meenemen, dankzij deze wandelrugzak specifiek op maat van kinderen vanaf 7 jaar!
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 799 - %

nu

799**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
799 %
799*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8357822
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Draaggemak Rug en schouderriemen gevuld met schuim, duimsteunen en borstriempje.
Ventilatie Celvormig schuim aan de rug voor een goede luchtcirculatie.
Inhoud 15 l.
Verdeling van opbergvakken 1 zak, 2 netzakken.
Makkelijk te openen / sluiten Ritssluiting.
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Test in het lab In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie. De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in elk land geldende wettelijke garanties.
Gebruikstests Quechua doet tests waarbij het de veroudering van zijn rugzakken nabootst. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kunnen Quechua en Decathlon 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, te rekenen vanaf de aankoopdatum op de kassabon.
Milieu-indicatoren De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
dag
Inhoud
15 l
Comfort
eenvoudig
Waterzak
niet mogelijk
Regenhoes
niet beschikbaar