Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Uitstekend waterdicht.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Arpenaz 100 WP beige QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/01f86561-98db-40d9-8098-344af0ed85d0.zip/index.html
Trekking and Camping

Waterdichte wandelschoenen voor heren Arpenaz 100 beige QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wandelingen van een halve dag in de natuur, bij elk soort weer en op goed begaanbare paden. Voor occasioneel gebruik. Prijstopper! Deze wandelschoen voor heren is bestand tegen 2 uur wandelen in lichte regen. De rubberen zool is duurzamer en biedt veel grip.

Kleuren : BRUIN / Koffie / Roestbruin

Decathlon
eerst 2499 - %

nu

2499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2499 %
2499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8383806
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Grip CrossContact-zool voor een optimale grip op natuurlijk terrein.
Schokdemping Zool in rubber met raatstructuur.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan, getest tijdens een wandeling van 2 uur.
Lichtheid 408 g per schoen in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Waterdichtheidstest van onze schoenen: Deze schoenen met waterdicht en ademend membraan worden zowel in het lab als in gebruik getest om een optimale bescherming tegen de regen te garanderen. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen op het oppervlak. Vervolgens worden ze half ondergedompeld en op een mechanische arm geplaatst die stappen nabootst: zo controleren we of de binnenkant perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij de waterdichtheidstest testen we de schoenen op 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Test op het terrein Al onze schoenen worden uitgetest op hun draagcomfort en in gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die in gebruik. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Laboratoriumtest In het laboratorium worden nog andere testen gedaan om het volgende te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
Welke maat kiezen? Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.
Aankooptips Pas de schoenen rechtopstaand en met wandelkousen aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: zit de hiel goed vast en hoe voelt het aan je tenen wanneer je naar beneden gaat. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Stap er gerust eens mee rond in de winkel. Vertrek niet op wandeltocht met nieuwe schoenen, maar laat je voeten geleidelijk aan de schoenen wennen.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
40.00% Polyurethaan, 60.00% Gerecyleerd polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Butadieenrubber
Onderhoudstips Handwas. To clean with a wet cloth.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een goed verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor bergwandelingen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze modellen worden getest door representatieve gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technisch karakter en design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar