Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

10 liter: perfect voor een tocht van een paar uur

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Arpenaz 10 liter Mint QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/b59405d5-773b-4f69-8147-e90e4547a450.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak voor dagtochten Arpenaz 10 liter muntgroen: eenvoudig en licht QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: tochten van een paar uur, op vlak terrein. Voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Deze rugzak van 10 l heeft het ideale formaat om te vertrekken voor een paar uur en het belangrijkste mee te nemen: een picknick en een windjack!

Kleuren : Caribisch groen / DONKERGROEN

Decathlon
eerst 299 - %

nu

299**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
299 %
299*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8358164
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud 10 l.
Draaggemak Opgevulde rug en schouderriemen. Duimsteunen.
Ventilatie Gewone rug en schouderriemen, zonder ventilatiesysteem.
Verdeling van opbergvakken 1 zak met rits.
Schuurbestendig Garantie van 10 jaar.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Test in het lab Quechua doet tests waarbij het de veroudering van zijn rugzakken nabootst. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kunnen Quechua en Decathlon 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, te rekenen vanaf de aankoopdatum op de kassabon.
10 jaar garantie. De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in elk land geldende wettelijke garanties.
Milieu-indicatoren Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
Halve dag
Volume
10 liter
Comfort
Eenvoudige, opgevulde rug
Verstelling
eenvoudig
Waterzak
neen
Regenhoes
niet beschikbaar