10 liter: perfect voor een tocht van een paar uur

Trekking and Camping - Arpenaz 10 liter blauw/blauw QUECHUA
/common/3Dpictures/a/06851ed16b5b4e6e924f3708d4a027bb.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak voor dagtochten Arpenaz 10 l blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: tochten van een paar uur, op vlak terrein. Voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. 10 liter: de perfecte inhoud voor wandeltochten van een paar uur, om al het nodige mee te nemen: tussendoortjes en een windjack.

OUDE PRIJS

4 €95

NIEUWE PRIJS2 €99

Kleur : Navyblauw

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 2€99 - %

nu 2€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8331382
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud 10 l.
Draaggemak Gewatteerde rug en schouderriemen. Duimsteunen.
Ventilatie Enkele rug en schouderriemen zonder verluchtingssysteem.
Verdeling van opbergvakken 1 ritszakje.
Schuurbestendig Garantie van 10 jaar.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Laboratoriumtest Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Dankzij die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Milieumaatregelen Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
halve dag
Inhoud
10 l
Comfort
enkele rug met schuim
Verstelling
neen
Waterzak
niet mogelijk
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?