10°C. Supercomfortabel, in katoen, 2 m lang.

Trekking and Camping Kamperen - Arpenaz 10° katoen QUECHUA - Slaapmateriaal
Trekking and Camping

Slaapzak voor camping / bivak Arpenaz 10° katoen geel QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kampeerders, om heel comfortabel te slapen bij temperaturen rond 10°C. 10°C. Supercomfortabel dankzij de zachtheid van katoen. Grote lengte van 2 meter. 5 jaar garantie!

Kleur : Honing

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 39€99 - %

nu 39€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8356060
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Comforttemperatuur 10°C / limiettemperatuur 5°C.
Transportgemak Gewicht 2150 g / inhoud 21,2 l / compressiezak.
Slaapcomfort Afmeting 200 x 80 cm / volledige rits met dubbele trekker / 100% katoen.
Compatibiliteit Y Met 2 slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk in de machine te wassen, volg de wasinstructies.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: slaapzak - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstemperatuur: Op al onze slaapzakken vermelden wij de 'comforttemperatuur' zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De 'comforttemperatuur' is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur
De gebruikstemperaturen van onze rugzakken Uiterste comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een doorsnee man en in normale gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over de temperaturen: Een slaapzak wekt zelf geen warmte op, maar houdt de lichaamswarmte vast. Ben je uitgeput en onderkoeld na een lange tocht en kruip je vervolgens in een koude, vochtige slaapzak, dan zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is!
De uiterste gebruikstemperaturen hangen dus ook af van de koudeweerstand van de gebruiker (zwaarlijvigheid, vermoeidheid...), van zijn uitrusting (isolerend slaapmatje...), van zijn kleding (naakt, ondergoed...) en van het weer (regen, wind...).
Een paar tips om het warm te krijgen voordat je in je slaapzak kruipt: Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Houd je lichaamsuiteinden warm: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven… Een drinkfles met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld open gaat!) Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte) maar zonder bewegingen te maken die tocht opwekken.
Samenstelling Vulling: 50% grijs eendendons, 50% grijze eendenveren. Voering: 100% polyester. Hoofdstof: 100% polyester. Zak op achterkant: 100% polyester
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Achtertas
70.00% Polyester, 30.00% Katoen
Hoofdstof
100.00% Katoen
Garnering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Dry in a dry and ventilated place. Apart wassen.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Drogen op lage temperatuur
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo De slaapzak is gemakkelijk op te rollen en dan vast te zetten met een elastiek. Om de slaapzak langere tijd op te bergen, haal je hem uit de zak zodat hij mooi volumineus en dus goed isolerend blijft.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie vanaf de aankoopdatum op de kassabon. Het artikel dat gedekt is door de garantie wordt gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of een abnormaal gebruik. Die speciale garantie van 5 jaar wordt pas toegekend op voorlegging van het artikel samen met de kassabon.
Garantie 5 jaar
KENMERKEN
Slaapzak
één maat
Afmeting (cm)
200 x 80
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Gewicht
2150 g
Afm. opgevouwen
Ø 26 x 40 cm / 21,2 l
Omgevingstemp.
10°C en meer
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?