Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
54 artikelen voor

Zonnebrillen volwassenen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

DE ZONNEBRIL, MEER DAN EEN MODEACCESSOIRE

We kennen allemaal het gebruik van een zonnebril in de sneeuw, onmisbaar voor een goede bescherming van de ogen. Maar we vergeten soms dat het gebruik van een zonnebril ook bij andere sporten aan te raden is, soms zelfs een essentieel onderdeel van de sunwear uitrusting van een sporter. De weerspiegeling van de zon op het water of op de weg kan de ogen immers flink beschadigen.


ZONNEBRIL VOOR VOLWASSENEN

Natuurlijk maakt de zonnebril deel uit van de outfit van een liefhebber van watersport, en we willen hem deze modieuze toets zeker niet afnemen. Maar het is toch belangrijk om na te denken over de juiste bescherming. Roze glazen, blauw, groene... zorg ervoor dat je glazen je beschermen tegen 100% van de uv-stralen. Het is ook verstandig om er een touwtje aan vast te maken, zodat je je bril niet kunt verliezen in het water. De beste optie? Een drijvende zonnebril die speciaal is aangepast aan watersporten. Dames vinden bij DECATHLON bovendien een vrouwelijke lijn zonnebrillen, speciaal aangepast aan de bouw van hun gezicht.


WELKE GLAZEN VOOR EEN ZONNEBRIL?

Voor een optimale bescherming kies je best voor brede glazen waarin je een beter zicht rondom je hebt. Let ook zeer goed op de veren, die ervoor moeten zorgen dat de zonnebril perfect blijft zitten. Uiteindelijk zijn er ook polariserende zonnebrillen, die vooral door surfers en andere watersporters zeer worden gewaardeerd omdat ze de lichtschitteringen op het water wegfilteren en zo een beter zicht garanderen.