Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
11 artikelen voor

Oortjes

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

TRAIN OP MUZIEK

Muziek, vooral energieke muziek, is een fantastisch hulpmiddel voor het hardlopen, omdat het je inspanning ondersteunt en er ritme aan geeft. Ze maakt het bovendien leuker en dynamischer. Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk kunt lopen, helpt DECATHLON je om die oortjes te kiezen die bij jou passen.


OORTJES VOOR ALLE SPORTERS

Zoals bij veel outdooraccessoires is de keuze van je oortjes afhankelijk van hoe intens je traint. Als je op een rustig tempo gaat lopen, is een eenvoudig maar krachtig model over het algemeen genoeg. De modellen van DECATHLON blijven goed zitten en geven een uitstekend geluid. Dit is ook voldoende voor andere sporten, zoals sportief wandelen. Ze zijn voorzien van draad die lang genoeg is om in je smartphone in je zak of in je armband te passen. Om ervoor te zorgen dat de draad je bewegingen niet in de weg zit, worden deze oortjes geleverd met een clip. Voor intensievere sporters raadt DECATHLON in-ears met stabilisatoren aan. Deze zijn voorzien van dopjes die beter in je oor passen. Zo blijven de oortjes beter zitten, ongeacht hoeveel je beweegt. En omdat smartphones niet alleen gemaakt zijn om mee naar muziek te luisteren, maar ook om mee te bellen, zijn ze voorzien van een afstandsbediening waarmee je kunt switchen tussen muziek en gesprekken.


DRAADLOZE OORTJES VOOR EEN OPTIMALE BEWEGINGSVRIJHEID

Een draad kan in sommige omgevingen bijzonder irritant zijn, vooral in het bos waar hij achter takken kan blijven hangen. Om dit te voorkomen raadt DECATHLON aan om oortjes met Bluetooth 3.0 te gebruiken. Deze maken probleemloos contact met een smartphone die zich op enkele meters van de oortjes bevindt. Zo kan je zonder last te hebben van een draad oproepen beantwoorden of naar muziek luisteren.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR SPORTOORTJES

Voor je eigen veiligheid is het heel belangrijk dat je erop let dat de oortjes waarmee je gaat hardlopen een open akoestisch ontwerp hebben, zodat je gevaar kunt horen aankomen. De meeste oortjes hebben een begrensde geluidssterkte. Zo beschermen ze je oren tegen de trillingen van een te hard geluid die je trommelvliezen kunnen beschadigen.