Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
10 artikelen voor

Sport camera's

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

HET VOORDEEL VAN EEN SPORTCAMERA

De sportcamera's van tegenwoordig zijn echte technologische hoogstandjes en zijn ontwikkeld om jou tal van opties te geven om je krachttoeren te vereeuwigen en te delen. Gebruiksvriendelijk, handig, licht en krachtig, de sportcamera legt in alle omstandigheden je prestaties vast met kwalitatief beeld en geluid. DECATHLON helpt jou om de camera te kiezen die het beste bij jouw noden past.


KWALITEIT BEELD EN GELUID

Als je je sportieve krachttoeren wilt vastleggen en je grote momenten wilt delen met je vrienden wil je natuurlijk beeldmateriaal van uitstekende kwaliteit om de kijker zo goed mogelijk in je wereld mee te nemen. Tegenwoordig vereisen de meeste sporten een compacte sportcamera: parapente, skiën, skaten, duiken, etc. Je kunt je keuze uit het aanbod sportcamera's van DECATHLON al baseren op de kwaliteit van het geluid en de beelden. High Definition is tegenwoordig bijna standaard op deze accessoires: hoe hoger het aantal pixels, hoe beter de kwaliteit. 4K-resolutie biedt een professionele beeldkwaliteit, ideaal om elke scène tot in het kleinste detail te bekijken. Let ook op het aantal afbeeldingen per seconde: met 60 fps (frames per second, dus afbeeldingen per seconde) krijg je een vloeiende opname.


EEN SPORTCAMERA MET BEELDSTABILISATOR?

Als je een liefhebber van wintersporten of fietsen bent, zijn er enkele kenmerken die je sportcamera absoluut moet hebben, zoals een beeldstabilisator en autofocus. Een stabilisator zorgt er door schokken te beperken voor dat je minder last hebt van bewegingsonscherpte bij het bekijken van de video. Kies bij voorkeur voor optische stabilisatie, dit levert de beste resultaten.


OPTIES EN ACCESSOIRES VOOR JE SPORTCAMERA

Als autonomie een belangrijk criterium voor je is, vooral bij duursporten als bijvoorbeeld skiën, zijn opties ook belangrijk. Als je gaat duiken, bijvoorbeeld, moet je weten dat bepaalde sportcamera's waterdicht zijn. Deze waterdichte sportcamera's kunnen soms tot 5 meter onder water gaan zonder accessoire. Je kunt hier vaak nog een extra behuizing aan toevoegen voor een betere waterdichtheid en om hem schok-, stof- en weerbestendig te maken. Dit soort accessoires zijn heel handig om je camera mee te nemen op je avonturen. Een hoofdband, bevestigingsharnas of flexibele bevestiging zijn uitstekende keuzes om je compacte sportcamera geschikt te maken voor veelzijdiger gebruik.