Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
7 artikelen voor

Petten, mutsen, nekwarmers

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

DE WERELD VAN DE RUITERSPORT

We moeten toegeven, dat we niet onmiddelijk denken aan een ruiterhoed als we kledij zoeken om te gaan paardrijden. DECATHLON biedt u de mogelijkheid aan om te kiezen tussen alle ruitersportkledij, de hoed of het pet waar je altijd van hebt gedroomd. Natuurlijk blijft het dragen van de helm of cap actualiteit, maar u kan ook op bepaalde momenten kiezen voor een meer casual look en meer in de richting van uw stijl. Kinderen zullen genieten van een pet op hun hoofd. Terwijl de nostalgische onder ons liever de traditionele cowboyhoed opzetten.

HOEDEN, EEN EEUWENOUDE TRADITIE

Hoeden bieden ook vele voordelen met betrekking tot de veiligheid van volwassenen en kinderen. Dankzij hun rand beschermen ze de ruiter van de zon en het licht dat een ruiter kan verblinden. Dus, of u nu kiest voor een hoed of een pet, weet dat je uw veiligheid verhoogt wanneer u gaat rijden. Vergeet ook niet dat de paardrijpetten voor kinderen hen zal beschermen tegen de zon, terwijl ze perfect verstelbaar zijn en op hun plaats blijven zitten dankzij de elastieke band. Dankzij deze elastieke band voorkomen we eventuele zakking van deze petten voor de ogen van uw kind. Voor de westernhoeden, bieden wij u dezelfde beveiliging met verstelbare kin riem. Een cowboylook in alle veiligheid, dit kan je niet weigeren!

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €49,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).