Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
58 artikelen voor

Turnen, Gymnastiek

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

HET GESCHIKTE ARTISTIEKE GYMNASTIEKMATERIAAL VOOR JOU

Zowel kinderen als volwassenen zullen veel plezier beleven aan het creëren van nieuwe figuren en oefeningen met de artistieke gymnastiekaccessoires die DECATHLON aanbiedt. DECATHLON past zich aan jouw noden aan en biedt een gevarieerd en praktisch assortiment accessoires aan. Het beste van jezelf geven is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bekijk vooral de kleefbanden met pailletten, de hoepels in verschillende kleuren en de springtouwen waarmee je je publiek zult verbluffen!


ANDERE SPELLEN EN JONGLEREN

DECATHLON wil zijn gymnastiekassortiment verrijken en ziet het daarom groot. Je vindt een breed gamma aan spel- en jongleeraccessoires aan onklopbare prijzen. Van elastieken om je soepelheid te ontwikkelen tot diabolo's om je training op te leuken, en natuurlijk onze jongleerballen: we bieden alles aan om je te helpen verbeteren en unieke nummers te helpen opvoeren.


DE IDEALE OUTFIT VOOR ARTISTIEKE GYMNASTIEK

Het materiaal voor artistieke gymnastiek is natuurlijk belangrijk, maar vergeet de outfit zeker niet! DECATHLON heeft voor elk wat wils met een ruim aanbod aan turnpakken en leggings, maar ook schoentjes, pointes en demi-pointes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van kwalitatief materiaal, voor een comfortabele en elegante outfit. DECATHLON maakt je artistieke gymnastiek gemakkelijker met accessoires en aangepaste kleding voor zowel kinderen als peuters en kleuters.