Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
146 artikelen voor

turnkledij kinderen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

DE BESTE GYMOUTFIT VOOR JE KIND VINDEN

Om je te helpen om de beste sport- en gymkleding voor je kinderen te vinden, heeft DECATHLON een brede waaier aan broeken, T-shirts, turnpakken en talrijke accessoires. Keuze te over, zodat je kinderen zich altijd comfortabel kunnen vermaken!


AANGEPASTE EN LEUKE KLEDING

Naast de brede waaier aan gymkleding voor kinderen zet DECATHLON ook in op verschillende accessoires voor gymnastiek. Je kinderen kunnen voor hun nummers en opvoeringen gebruik maken van hoepels, houten batons, linten, elastieken, en vergeet vooral ook niet de beroemde diabolo's, die zowel leuk als spectaculair zijn.


GYMSCHOENEN EN DEMI-POINTES, BELANGRIJKE BONDGENOTEN

Voor een volledig aangepaste outfit voor gymnastiek is het heel belangrijk dat je de schoenen niet vergeet! Voor deze discipline kan je kiezen voor gymschoentjes of demi-pointes, afhankelijk van de uit te voeren oefeningen. Voor trainingen biedt DECATHLON verschillende sneakers aan om de outfit van je kinderen te vervolledigen. Het is aan jou om het model en de kleur uit de brede collectie van kwalitatieve merken uit te kiezen. Je zult zeker vinden wat je zoekt! En om al dit leuke materiaal mee te nemen is er niets beter dan onze sporttassen voor kinderen, kleurrijk, handig en aangepast aan hun maat!