Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
8 artikelen voor

Roos boogschieten

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Richt je op het juiste doel

Omdat Decathlon je adviseert en uitleg geeft over elke sport, kan je er zeker van zijn dat je altijd het materiaal kiest dat je nodig hebt. Soms zijn de accessoires minstens zo belangrijk als de uitrusting zelf. Dit is zeker het geval bij de keuze voor een schietschijf, waarop je gaat oefenen en gaat leren richten. De keuze van je boogschieten materiaal is afhankelijk van je niveau en het doel dat je wilt bereiken. Om de keuze gemakkelijker te maken beschrijft Decathlon uitgebreid de schietschijven van schuim en alle andere modellen.


Schietschijven, een aandachtspunt voor meer precisie

Als je je schietschijf kiest, hoop je aan je precisie te kunnen werken. Maar dit betekent niet dat je direct voor de allerkleinste schijf moet gaan, integendeel. Afhankelijk van de boog die je gebruikt, de pijlen en je niveau zal Decathlon je kunnen helpen om de juiste schietschijf van stro of ander materiaal te vinden die het beste bij jouw eisen aansluit. Een schietschijf kan rond of vierkant zijn, en ook hierbij is de keuze bepalend voor hoeveel vooruitgang je ermee zult gaan boeken. Richt je dus op je doel en laat Decathlon jou de ideale schietschijf aanbieden.


Een schietschijf, meer dan een accessoire

Je schietschijven zijn meer dan simpele boogschieten accessoire; de schijf is een van de basisonderdelen van je uitrusting. Afhankelijk van hoeveel plaats je hebt en hoe je ze wilt gaan gebruiken, kan je kiezen tussen schijven die "klaar zijn voor gebruik" en schijven die je op een staander moet plaatsen. Als je eenmaal al deze beslissingen hebt genomen, hoef je alleen nog maar de raad van Decathlon op te volgen om te kiezen voor het juiste materiaal: schuim, stro of ander.