Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
29 artikelen voor

1-3 persoonstenten

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Onze 2 Seconds-tenten

De bekende 2 Seconds-tent is in een mum van tijd opgezet en afgebroken. Eén enkele persoon kan de tent moeiteloos monteren. De 2 Seconds-tent voor 1, 2 of 3 personen is het perfecte compromis tussen een ruime tent en een snelle (de)montage.


Onze zelfdragende tenten

Met de tweepersoonstenten met boogstructuur van Arpenaz trek je op vakantie al vanaf € 22,99. Het montagesysteem met bogen werd zodanig ontworpen dat één persoon de tent alleen kan opzetten. Ze is zelfdragend, wat wil zeggen dat ze blijft staan zonder haringen. Voor een betere vorm trek je de spanlijnen best niet te hard aan wanneer je de tent met de haringen in de grond vastzet.


Onze opblaasbare tenten

Onze opblaasbare tenten zijn gemaakt volgens een compleet nieuw concept. De "airbeams", die het opblaasbare skelet vormen, kunnen gerust tegen een stootje. Omdat het frame gemaakt is van luchtbogen, is dit type tent veel ruimer dan alle andere tenten. Tenten met een opblaasbaar frame kunnen net als andere tenten tegen felle windstoten (van wel 60 km/u) en regenbuien.


Onze Fresh&Black tenten

Bepaalde modellen zijn uitgerust met de Fresh&Black-technologie: de stof laat geen licht door in de tent. Zo ben je beschermd tegen het licht en de warmte van de zon. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust na een zware tocht.