Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
7 artikelen voor

Elektrische fietsen

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

assistance e-bike

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

ELEKTRISCHE FIETSEN VAN B'TWIN KOPEN ONLINE ?

Wat het allerbelangrijkste is bij het aanschaffen van een nieuwe elektrische fiets, is dat je van tevoren goed bedenkt waar je de fiets voor gaat gebruiken. Het gebruik is namelijk bepalend voor de specificaties van de elektrische fiets. Hierbij kun je denken aan het gebruik voor woon-werkverkeer of het gebruik in heuvel- en/of bergachtig gebied op vakantie.


ELEKTRISCHE FIETSEN: ALLE FIETSVOORDELEN MAAR MET MINDER INSPANNING

Hoe krijg je het gevoel dat je altijd de wind in de rug hebt tijdens het fietsen? Door te kiezen voor een elektrische fiets! De met een accu (24 tot 36 volt) en een motor (250 watt) uitgeruste elektrische fietsen kunnen zonder dat je moeite doet, snelheden tot 25 km/u bereiken. De accu is eenvoudig op te laden. Je neemt hem simpelweg uit de houder en laadt hem thuis op, los van de fiets. Eenmaal opgeladen is hij weer probleemloos terug te plaatsen. De levensduur van de accu hangt af van het gewicht van de gebruiker, de manier waarop de accu wordt gebruikt, hellingen, de buitentemperatuur, etc. Afhankelijk van de soort accu heb je er per rit tussen 40 en 70 km lang plezier van. Ten slotte kun je, als je eens wat anders wilt, de elektrische hulpmotor uitschakelen en vertrouwen op je eigen benen.


VOOR WELK TYPE MOTOR KIES JE ?

De plaatsing van de motor heeft een invloed op het rijcomfort en op het type versnellingen dat gebruikt wordt. We zetten graag de 3 mogelijkheden op een rij. De motor achteraan zie je vooral op sportieve modellen omdat er hier geen naafversnelling geplaatst kan worden. De motor vooraan hebt je het gevoel dat je door je voorwiel voort getrokken wordt en kan je voor het gebruiksgemak van een naafversnelling gaan. De centrale motor voelt het meest natuurlijk aan, door het lage zwaartepunt en de ondersteuning die zich aanpast aan je uitgeoefende kracht.


HOE KIES JE JE ELEKTRISCHE FIETS ?

Kies jouw elektrische fiets dankzij onze vergelijkende video die onze elektrische fietsen op een rij zet, want wij bij Decathlon hebben elektrische fietsen met de motor vooraan, motor achteraan en centrale motor (middenmotor).