Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
8 artikelen voor

Petanqueballen voor recreatie

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Petanqueballen, technische accesoires voor een dynamische sport

Petanque is een sport die je zowel recreatief als in competitie kunt beoefenen, het is een vrijetijdsspel dat niet alleen in de zomer, maar ook tijdens de rest van het jaar populair is. Deze precisiesport berust hoofdzakelijk op de kwaliteit van de ballen die je gebruikt. DECATHLON begeleidt je op je zoektocht naar accessoires, voor volwassenen of kinderen, die aangepast zijn aan jouw manier van petanque spelen.


Het belang van de juiste ballen

De keuze zal gebaseerd zijn op je specialiteit als speler, zelfs voor liefhebbers. Die specialiteiten zijn: tireur, pointeur of milieu. Voor elke stijl gebruik je bij voorkeur aangepaste petanqueballen voor recreatie en petanqueballen voor competitie . De diameter, samenstelling en het gewicht maken het verschil. Het is ook belangrijk om te kiezen voor materiaal dat aangepast is aan je lichaamsbouw zodat spelen een genoegen blijft. Daarnaast moet je rekening houden met het soort terrein, hiervan hangt het af of je voor gladde of gegroefde ballen kiest.


Petanqueballen voor elke leeftijd en elk niveau

Kinderen zien volwassenen het spel spelen en willen dat vaak graag imiteren. DECATHLON heeft speciale sets met plastic petanqueballen ontwikkeld.Volwassenen die gewoon petanque willen spelen als leuk tijdverdrijf kunnen kiezen voor sets die aangepast zijn aan verschillende soorten terreinen. Maar wie aan wedstrijden wil deelnemen, kan beter kiezen voor petanqueballen die zijn goedgekeurd door de F.I.P.J.P. (Fédération Internationale de Pétanque et Jeu Provençal).


Nuttige accessoires

Het is heel belangrijk dat je je petanquespel met zorg behandelt. Stop het materiaal daarom in een opbergtas voor petanqueballen. In deze tas zijn de ballen goed beschermd en makkelijk mee te nemen. Buutjes en petanqueringen zijn andere onmisbare petanque accessoires.