85 artikelen voor

Boogschieten

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Uitblinken in het boogschieten is allereerst een kwestie van materiaal

Omdat DECATHLON gespecialiseerd is in alle sporten, kan je je baseren op het advies en de tips van onze experts in elke sporttak. Ook bij boogschieten is, net zoals in alle andere sporten, de keuze van je materiaal enorm belangrijk.


Materiaal om te boogschieten: precisie of kracht?

Als beginnende boogschutter denk je uiteraard eerst aan de keuze van je boog en vervolgens aan de pijlen. Maar elk accessoire is belangrijk, het is dan ook nuttig jezelf even af te vragen wat je plannen zijn. Voor vrijetijdsgebruik of om je kind in te wijden in deze eeuwenoude sport zijn onze boogsets de perfecte keuze. Daarnaast bieden we uiteraard ook materiaal voor gevorderde boogschieters, om met nog meer precisie te schieten.


Boogschieten, een passie die je ten volle beleeft

Precisiesporten zoals petanque, darts, biljart, kegelspel of boogschieten zijn, meer dan louter een hobby of vrijetijdsbesteding, vaak een echte passie. Van boog tot roos, van pijlen tot pijlenkoker...ook je uitrusting kan een bron van plezier zijn, door het nuttige aan het aangename te koppelen. DECATHLON weet perfect wat jij wilt, laat je dus verleiden!