Hengelsport

Welkom bij de hengelsportafdeling van Decathlon. U vindt hier al het materiaal voor zeevissen, witvissen, karpervissen, forelvissen en roofvissen. Alle producten (hengels, schepnetten, waadpakken, float tube, ...), klein materiaal (haken, lijnen, loden, ...) en aas (levend en synthetisch); alle merken (Caperlan, Daiwa, Shimano, Rapala, Mitchell,...) zijn beschikbaar hier, om uw hengelmomenten plezant en uniek te maken.

 

Karpervissen

Haal nu je materiaal binnen voor het nieuwe seizoen!

Ontdek ons gamma hengels, molens, accessoires, enz. voor het karpervissen.

 

SET SEA COAST 360

Ontdek het zeevissen van aan de kant

 

Onze tips

 

De aangeraden montages voor het karpervissen

Wil je vissen op karper? Dan heb je in eerste instantie het juiste materiaal nodig. Daarnaast zijn ook de montage en het aas erg belangrijk. In dit artikel zetten we die twee aspecten in de kijker.

DECATHLON(.BE) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de visartikelen in onze hengelsportshop worden gemaakt door Caperlan. In onze hengelsportshop bieden we een uitgebreid aanbod voor karpervissen, zoetwatervissen, zeevissen en kunstaasvissen. Natuurlijk hebben we in onze online hengelshop ook heel veel visartikelen om je uitrusting mee compleet te maken. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hengelsport en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.