Jacht

Welkom in de wereld van de jacht en schietsport! Decathlon biedt een ruime waaier van producten aan om de jager en de sportieve schutter te begeleiden.

 

Onze nieuwe collectie

KLEIDUIFSCHIETEN

Ontdek ons aanbod kleding, accessoires en materialen voor het kleiduifschieten.

 

HONDENVOER ADULT SENSITIVE

VOER VOOR alle hondenrassen met gevoelige darmen

 

Onze tips

 

11 tips om beter te schieten

André Dubois, gepassioneerde blogger van het kleiduifschieten en David Avril meester van het schieten geven jullie 11 tips om uw efficiëntie te verhogen tijdens het schieten

DECATHLON(.BE) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 1200 winkels in 33 landen al jaren een begrip wereldwijd en de jachtartikelen worden gemaakt door het jachtmerk Solgonac. In onze online jachtshop bieden we een uitgebreid aanbod voor kleding, accesoires, materiaal en materiaal voor jachthonden aan. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van de jacht en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.