Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Jacht

Welkom in de wereld van de jacht en schietsport! Decathlon biedt een ruime waaier van producten aan om de jager en de sportieve schutter te begeleiden.

 

SMALL GAME FIELD

WEES VOORBEREID VOOR DE OPENING VAN DE SMALL GAME FIELD!

Van t-shirt tot laarzen, van africhthalsbanden tot bivakmutsen, ontdek onze selectie voor een geslaagde opening van de small game

 

JAGERSGILET 100 GROEN

 

Onze tips

 

MET SUCCES OVERSTAPPEN OP ANDER HONDENVOER

Honden zijn even kieskeurig als mensen, misschien zelfs nog meer, als het om hun eten gaat. Wanneer je wilt veranderen van hondenvoer, moet je dus een paar eenvoudige regels volgen zodat de omschakeling probleemloos verloopt. In dit artikel lees je hoe je op de juiste manier en met succes overschakelt.

DECATHLON(.BE) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 1200 winkels in 33 landen al jaren een begrip wereldwijd en de jachtartikelen worden gemaakt door het jachtmerk Solgonac. In onze online jachtshop bieden we een uitgebreid aanbod voor kleding, accesoires, materiaal en materiaal voor jachthonden aan. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van de jacht en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.