Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
57 artikelen voor

Accessoires en uitrusting running

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld

hydratatie

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Het gamma accessoires van Kalenji

Kalenji Biedt een breed gamma accessoires om te voldoen aan de behoeftes van alle types lopers in alle weersomstandigheden. Kort of lang, met muziek of in alle rust, in de kou of onder de volle zon, overdag of in het donker… waar, wanneer en hoe je loopt maakt niet, Kalenji heeft voor jou de juiste accessoires. Om je wegwijs te maken in hun aanbod worden de accessoires op basis van je behoefte onderverdeeld in 4 categoriën:


1. Dragen

In deze categorie vind je accessoires waarmee je allerlei zaken kan dragen tijdens het lopen. Gaande van sleutels en gels tot jouw smartphone. Al deze artikelen zijn speciaal ontwikkeld om aan de specifieke behoeftes van de loper te voldoen. Onze oplossingen voor het dragen van een smartphone laten je toe tijdens het lopen de smartphone te bedienen. Kalenji biedt ook allerlei kleine tasjes aan om te bevestigen aan een hydratiegordel of zelfs aan de veters je schoen.


2. Hydrateren

Hier vind je alle accessoires terug om je te hydrateren tijdens het lopen. Kalenji stelt hier 3 oplossing voor. De eerste oplossing zijn de hydratatierugzakken. Deze compacte rugzakken zijn ideaal voor trainingen en wedstrijden van meer dan twee uur. Ze zijn heel populair bij traillopers omdat ze je toelaten naast een waterzak (1 of 2 liter) ook je smartphone, gels, extra drinkbussen en vaak ook nog enkele kledingstukken (regenjasje, handschoenen,...) mee te nemen. Heb je dit niet allemaal nodig, dan heb je aan een hydratatiegordel al voldoende. Deze riem draag je rond de heup en laat je toe tot 1 liter aan water of sportdrank mee te nemen. De hydratatiegordels van Kalenji laten je ook toe je smartphone, sleutels en gels mee te nemen. Nieuw in het aanbod zijn de flasks. Soepele drinkbussen die je tijdens het drinken vacuum zuigt en dankzij de handige dop met on-off functie 100% lekvrij zijn. Je kan ze in de hand dragen tijdens het lopen, of in onze speciale hydratatiegordel of hydratatievest meenemen. De onderstukken (broeken, rokjes) uit de trailcollectie van Kalenji hebben speciale zakken ter hoogte van de heup om deze flasks in weg te steken. Je hebt dus geen aparte hydratatiegordel meer nodig.


3. Bescherming

Schijnt de zon in je ogen? Koude handen en oren tijdens het lopen? Met de accessoires uit de categorie bescherming vermijdt je al deze ongemakken. De petjes en hoofdbanden zijn bovendien afgestemd op de kledijcollectie voor heren, kledij voor dames, kledij voor kinderen, zo kom je steeds stijlvol voor de dag. Naast handschoenen bestaan er ook aparte armstukken die je makkelijk kan uitdoen en wegsteken in je looprugzak of vestzakken; ideaal voor lopers die tijdens training of wedstrijd grote temperatuurverschillen ondergaan. Een regenpet is dan weer ideaal in de vaak wisselvallige lente en herfst.


4. Zien en gezien worden

Naast de immer populaire Run Light, vind je in deze categorie allerlei items die je helpen om goed zichtbaar in het donker te lopen. Veiligheid gaat namelijk boven alles. Fluohesjes, armbanden en led-lichtjes, alles wat bijdraagt aan je zichtbaarheid naar andere weggebruikers toe vind je hier. De handschoenen en muts met reflecterende delen koppelen het nuttige aan het aangename; lekker warm én goed zichtbaar.