Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
6 artikelen voor

Handdoek Pareo

Best verkocht

Best verkocht
van goedkoop naar duurder
van duurder naar goedkoop
Best beoordeeld
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Wat is een pareo ?

Een pareo is een kledingstuk voor op het strand dat oorspronkelijk uit Polynesië komt. Daar werd de gekleurde stof rond het middel gewikkeld. Tegenwoordig is de pareo heel populair aan de kust. Een pareo draag je boven je badpak of bikini.


Hoe kies je een pareo?

Een pareo is een trendy accessoire dat heel veelzijdig is en dus uiterst handig. Je kunt een pareo gebruiken om je te beschermen tegen de zon wanneer je een gevoelige huid hebt, om in stijl langs het strand te wandelen, om je discreet om te kleden in of uit je zwempak, of als strandlaken om te zitten. Een pareo heeft als voornaamste voordelen dat hij licht is, weinig plaats inneemt, aangenaam zit en heel soepel is. Je kunt ook kiezen voor een pareo van Decathlon die speciaal werd uitgekozen omdat hij uiterst snel droogt.


Tal van kleuren, puur voor je plezier

De pareo's van Decathlon zijn verkrijgbaar in tal van kleuren met verschillende patronen. Kies een pareo waarvan de kleuren goed samengaan met je zwempak. Bepaalde pareo's hebben ook franjes aan de randen. Zo kun je steeds een pareo kiezen die je graag ziet! Hou bij je aankoop ook rekening met de afmetingen van je pareo, zodat hij zeker groot genoeg is. Dit is vooral van toepassing wanneer je je pareo niet alleen als kledingstuk wil dragen, maar ook als strandlaken wil gebruiken om op het strand te liggen. Ga dus zeker na of de afmetingen groot genoeg zijn.